Watergate Promoset: 2 gebeurtenissen

 Getoonde prijzen zijn excl. verzendkosten. Elke aanbieder heeft zijn eigen verzendkosten.

Anderen bekeken ook

Verander de geschiedenis met twee nieuwe promokaarten van Watergate.
De kaarten bevatten beide een nieuwe gebeurtenis die kan worden ingezet.
Het spel krijgt door het gebruik van deze kaarten een geheel nieuwe dimensie.

Spelregels promokaarten

Je kunt de promokaarten gebruiken als je na een eerste spel besluiten een tweede spel te spelen waarin jullie dezelfde rol behouden.
De verliezende speler van het eerste spel ontvangt de promokaart die bij zijn rol hoort.
Leg de promokaart open naast je termijnkaart. De andere promokaart wordt tijdens het spel niet gebruikt.

Tijdens het volgende spel mag je in je beurt de promokaart extra, naast je kaart uit je hand, spelen.
Je verwijdert de promokaart daarna weer uit het spel nadat de kaart is gespeeld.

Je hebt het spel Watergate nodig om gebruik te kunnen maken van deze kaarten.

Speluitleg Watergate

Watergate – In juni 1972 worden vijf mannen gearresteerd in het Watergate gebouw in Washington. Wat lijkt op een derderangs overval op het hoofdkwartier van het Democratische Nationale Comité, wekt de belangstelling van journalisten Bob Woodward en Carl Bernstein van The Washington Post. Zij willen een gedegen onderzoek starten. In de volgende twee jaar ontdekken ze dat de vijf mannen vanuit het Witte Huis zijn geïnstrueerd om politieke vijanden te bespioneren. Als gevolg daarvan neemt Richard Nixon in 1974 ontslag om afzetting als president te vermijden.

In Watergate neemt één speler de rol aan als eindredacteur van een krant. De andere speler vertegenwoordigt het hoofd van de regering van Nixon. Beide spelers hebben hun eigen unieke set kaarten. Om te winnen moet het hoofd van de regering er de vaart in houden om het einde van zijn termijn te halen. De eindredacteur daarentegen probeert genoeg bewijs te verzamelen om twee informanten direct naar de president terug te kunnen leiden. Natuurlijk gaat het hoofd van de regering al het mogelijke doen om het bewijs te verstoppen en het misschien wel te laten verdwijnen. Kan de geheime informant, ook wel bekend als “Deep Throat”, de balans doen keren? Een spannende race tegen de tijd begint…