999 Games Kaartspel Sneaky Bastard Junior Papier 86-delig

12 - 100 jaar | 2 tot 6 spelers | 30 minuten | Standaard editie | engels | nederlands | frans
EAN: 8720289471231
999 Games Kaartspel Sneaky Bastard Junior Papier 86-delig Hoe werkt 999 Games Kaartspel Sneaky Bastard Junior Papier 86-delig?
 Getoonde prijzen zijn excl. verzendkosten. Elke aanbieder heeft zijn eigen verzendkosten. Per aanbieder kun je de verzendkosten bekijken door op het icoontje te klikken of open alle links in één keer door op deze link te klikken (opent 11 tabbladen).

Anderen bekeken ook

999 Games Sneaky Bastard kaartspel

Je gaat een huis kopen! Maar de huizenmarkt is gestoord. Banken werken niet mee, adviseurs en makelaars lijken een dubbele agenda te hebben en zelfs de ergste bouwval kost een vermogen. En als jij het winnende bod plaatst, kan een sneaky bastard er met jouw geld vandoor gaan! Sneaky Bastard is een veilingspel, waarin je gaat bieden op huizen. Om aan extra geld te komen kun je echter ook met een sneaky bastard-kaart een bod plaatsen op het geld dat door je tegenspelers tijdens de veiling wordt neergelegd. Het winnende bod geeft je het huis, maar de winnende sneaky bastard krijgt het geld. Sneaky Bastard is een snel kaartspelletje, dat draait om strategie, interactie en tactiek. Door slim te bepalen wanneer je je sneaky bastard-kaarten inzet, kun je meer geld verkrijgen voor latere rondes. Ook moet je tactische afwegingen maken. Je hebt huizen nodig om te winnen, maar je kunt huizen ook inzetten om in volgende rondes mee te kunnen bieden.

Specificaties:
Kleur: multicolor
Geslacht: junior, unisex
Materiaal: papier
Afmetingen verpakking: 12,3 x 9,7 x 2,1 cm (LxBxH)
Leeftijd: vanaf 12 jaar
Aantal spelers: 2-6 spelers
Spelduur: ca. 20 min

Inhoud:
86 Speelkaarten
1 Handleiding