Vertellis

Binnen 5 tot 15 jaar zal er veel veranderen in de wereld. We zien het nu al! Technologie wordt steeds meer onderdeel van ons dagelijks leven. Schermtijd neemt de plek in van natafelen en 'maar door blijven gaan' is belangrijker geworden dan zelfreflectie. Bij Vertellis zijn we er van overtuigd dat waardevolle offline tijd en aandacht voor jezelf en elkaar dé manier is om op een gezonde en bewuste manier om te gaan met deze veranderingen. Het is daarom onze missie om wereldwijd een positieve impact te maken op de manier waarop mensen verbinden; met elkaar en zichzelf.


Vertellis Trilogie - Alle 3 de spellen

Vertellis Trilogie - Alle 3 de spellen

17 reviews

Een pakket met alle 3 de spellen om alle relaties in jouw leven te verdiepen. Ervaar meer connectie en diepgang dankzij de betekenisvolle gesprekken die deze drie spellen op gang gaan brengen. Even geen mobiel, maar aandacht voor elkaar. Samen reflecteer je op de afgelopen tijd en deel je je dromen en plannen voor de toekomst. Leer je familie, kinderen, vrienden en collega's nóg beter kennen.

1 aanbieders
Bekijk product »
Vertellis Gezinseditie

Vertellis Gezinseditie

EAN: 7434053335339
102 reviews

De Vertellis Gezinseditie heeft al bij veel gezinnen gezorgd voor betekenisvolle gesprekken, meer offline tijd samen en een versterkt teamgevoel. Dit populaire vragenkaartspel voor het hele gezin zorgt voor onverwachte, grappige en belangrijke gesprekken. Iedereen komt aan het woord!

6 aanbieders
Bekijk product »
Vertellis Classic

Vertellis Classic

EAN: 7434053334387
126 reviews

De Vertellis Feestdagen-editie is een vragenkaartspel dat families, vrienden, en collega’s op een speelse manier dichterbij elkaar brengt. De Feestdagen-editie is ideaal om aan het einde van het jaar, bijvoorbeeld met Kerst en Oud & Nieuw te spelen. Zo komt met Vertellis saamhorigheid, liefde en begrip op 1, in plaats van de overdaad aan hapjes, drankjes en versiering!

7 aanbieders
Bekijk product »
Vertellis Relatie

Vertellis Relatie

EAN: 7434053334325
121 reviews

Dit spel is voor alle liefdesrelaties. Regelmatig fijne herinneringen ophalen, de dingen bespreken die ertoe doen en samen dromen en plannen voor de toekomst. Dit is volgens ons dé manier voor een liefdevolle relatie. Dit spel spelen betekent niet dat je relatie niet goed is. Vertellis is er juist om goede relaties nog veel beter te maken! 

5 aanbieders
Bekijk product »