Vertellis Gezinseditie

 Getoonde prijzen zijn excl. verzendkosten. Elke aanbieder heeft zijn eigen verzendkosten. Per aanbieder kun je de verzendkosten bekijken door op het icoontje te klikken of open alle links in één keer door op deze link te klikken (opent 6 tabbladen).

Anderen bekeken ook

De Vertellis Gezinseditie heeft al bij veel gezinnen gezorgd voor betekenisvolle gesprekken, meer offline tijd samen en een versterkt teamgevoel.

Dit populaire vragenkaartspel voor het hele gezin zorgt voor onverwachte, grappige en belangrijke gesprekken. Iedereen komt aan het woord!

Wil je het verhaal achter de Gezinseditie weten?
Onze snel veranderende digitale maatschappij met smartphones en tablets kan voor uitdagingen zorgen in het gezinsleven. WhatsApp, Snapchat, gamen of series kijken zorgen voor minder quality time met de familie.

Dit heeft Team Vertellis gemotiveerd om na twee succesvolle edities – de Vertellis Feestdagen-editie en de Vertellis Relatie-editie – ook een vragenkaartspel voor gezinnen te ontwikkelen!

Het doel: ervoor zorgen dat ieder gezinslid zich gezien en gehoord voelt en de drempel verlagen om tijdens, en vooral ook buiten het spel om, met elkaar te communiceren.

Informatie over het spel:
De Vertellis Gezinseditie heeft vier rondes: individuele vragen worden afgewisseld met vragen en opdrachten.

In ronde 2 en 4 kunnen punten verdiend worden. Er zijn altijd twee winnaars: zij organiseren iets leuks voor het hele gezin!

Het spel kan in één keer gespeeld worden, maar een paar vragenkaarten per keer beantwoorden is natuurlijk ook goed! En leuk!

Voorbeeldvragen:
- ‘Als je een nieuwe traditie voor het gezin zou mogen bedenken, wat zou deze dan zijn?’
- ‘Met welke eigenschap van jezelf ben je blij?’
- ‘Haal een mooie herinnering aan je ouder(s) op.’

Voor wie is het spel?
- Het spel is voor iedereen die thuis woont, veel ‘thuis’ is of op een andere manier onderdeel is van het gezin.
- Wij raden aan het spel te spelen met kinderen vanaf ± acht jaar, om het spel het best tot zijn recht te laten komen.
- Voor de leesbaarheid van de vragen is de term ouder(s) gebruikt, maar hier worden ook opvoeders, verzorgers, voogden e.d. mee bedoeld wanneer dit voor jullie gezin van toepassing is.
- Het spel is meerdere keren per jaar te spelen. Juist voor gezinnen bij wie de banden al sterk zijn denken wij dat deze editie het saamhorigheidsgevoel nog beter maakt!

De Vertellis Gezinseditie stimuleert gezinnen om meer belangrijke offline momenten te beleven!