Allerion® Bijtende Krokodil met Kiespijn - Kinderspel

5 minuut | Standaard editie | Nederlands
EAN: 8719327315682
Allerion® Bijtende Krokodil met Kiespijn - Kinderspel Hoe werkt Allerion® Bijtende Krokodil met Kiespijn - Kinderspel?
 Getoonde prijzen zijn excl. verzendkosten. Elke aanbieder heeft zijn eigen verzendkosten. Per aanbieder kun je de verzendkosten bekijken door op het icoontje te klikken of open alle links in één keer door op deze link te klikken (opent 1 tabbladen).

Anderen bekeken ook

Het krokodil met kiespijn-spel is het perfecte sinterklaas- of kerstcadeau dat de feestdagen nóg gezelliger maakt. Probeer de zere tand van de krokodil te vinden. Maar pas op: als je zijn zere tand aanraakt, klapt de krokodil zijn bek dicht!

Urenlang speelplezier
De regels van het krokodil met kiespijn-spel zijn simpel: druk om de beurt een tand in. Druk je op de zere tand? Dan neemt de bijtende krokodil wraak door zijn bek dicht te klappen. Je hebt dan verloren en de overgebleven spelers beginnen aan een nieuwe ronde.

Het spel blijft telkens bloedstollend spannend, want elke ronde doet er een andere tand pijn bij de krokodil. Het spel is dus goed voor eindeloos speelplezier!

Train je reactievermogen
Pechvogels die de zere tand van de krokodil aanraken, trainen hun reactievermogen door op tijd hun hand weg te trekken. Je wilt tenslotte niet dat je vingers in de bek van de krokodil met kiespijn belanden.

Wat gebruikers als prettig ervaren

  • Geschikt voor jong én oud
  • Leuk ontwerp
  • Bloedstollend spannend


Spannend voor jong en oud
Iedereen zit gegarandeerd op het puntje van zijn stoel met dit gezelschapsspel. Kinderen en volwassenen kunnen meedoen. Ideaal is dat het krokodilspel meteen te gebruiken is. Er hoeft niks voorbereid te worden en de regels zijn simpel.


Geschikt voor spelers vanaf 3 jaar

Het spel bevat geen losse onderdelen. Dit maakt het spel geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.

Ook geschikt als drankspel
Voor spelers boven de 18 jaar is de het krokodil spel ook uitstekend te gebruiken als drankspel. Wanneer de krokodil met kiespijn bijt, neemt diegene een shotje.

Productomschrijving krokodil met kiespijn-spel

SPECIFICATIES

  • Verpakt in een stevige kartonnen doos
  • Geschikt voor spelers vanaf 3 jaar
  • Geschikt voor 2 tot 4 spelers
  • 15 cm lang, 12 cm breed, 8,3 cm hoog

Ga voor plezier met de bijtende krokodil
Het spelen van het krokodil met kiespijn-spel brengt direct gezelligheid in huis. Hét perfecte spel voor tijdens sinterklaas en de kerstdagen!