Bijtende krokodil - krokodil attack - Bijtende Krokodil spel - Drankspel - Krokodil spel - Krokodil - Krokodil met kiespijn

100 - 4 jaar | 1 tot 4 spelers | 10 minuten | Standaard editie | nederlands
EAN: 8785259314055
Bijtende krokodil - krokodil attack  - Bijtende Krokodil spel - Drankspel - Krokodil spel - Krokodil - Krokodil met kiespijn Hoe werkt Bijtende krokodil - krokodil attack - Bijtende Krokodil spel - Drankspel - Krokodil spel - Krokodil - Krokodil met kiespijn?
 Getoonde prijzen zijn excl. verzendkosten. Elke aanbieder heeft zijn eigen verzendkosten. Per aanbieder kun je de verzendkosten bekijken door op het icoontje te klikken of open alle links in één keer door op deze link te klikken (opent 1 tabbladen).

Anderen bekeken ook

Ben jij snel genoeg? Druk al zijn tanden stuk voor stuk naar beneden en je komt er snel genoeg achter! Maar let wel op, want de krokodil kan zomaar zijn bek dicht klappen als je z'n zere tand indrukt en dan heb jij het spel verloren!

Druk de losse tanden van de krokodil terug op hun plaats om zijn gebit weer vast te zetten, maar pas op! Voor je het weet, druk je op een pijnlijke tand in en neemt de krokodil wraak: zijn bek slaat dicht en je hebt verloren! Het spel is geschikt voor alle leeftijden, zowel kinderen als volwassenen. Het voordeel van deze krokodil is dat hij klein en compact is, zodat hij makkelijk is mee te nemen op vakantie of naar een feestje! De bijtende krokodil kan op verschillende manieren worden gebruikt:

✅ Drankspel. Pak allemaal wat drankjes/shotjes en ga gezellig rondom de bijtende krokodil met kiespijn zitten! Druk om de beurt een tand in. De speler die de zere tand/kies van de krokodil indrukt, wordt gebeten en heeft verloren! Tijd voor een shotje!
✅ Familiespel. Doordat het spel geschikt is voor nagenoeg alle leeftijden, vormt dit een prima gezelschapspel voor het gezin!

✅ Reisspel. Door het compacte formaat is het spel uitermate geschikt voor op reis. Het is makkelijk mee te nemen in de auto of koffer.
Daarnaast heeft de krokodil van Daily Playground verschillende voordelen:

Pas op voor je vingers en veel plezier!