Bordspellen

Bordspellen zijn al jarenlang populair bij jong en oud. Er komen tegenwoordig dan ook aan de lopende band nieuwe bordspellen op de markt. Het is lastig om een juiste keuze te maken bij het kiezen van een geschikt bordspel. Bordspellen zorgen vaak voor een gezellige sfeer of juist voor een felle onderlinge strijd. Kies je voor een klassiek bordspel als Monopoly of juist voor een strategisch bordspel als (De Kolonisten van) Catan of Risk? Of speel je liever met vrienden onder het genot van een hapje en een drankje een partyspel als 30 Seconds?

Leuke bordspellen

Wat zijn leuke bordspellen? Deze vraag wordt veel gesteld. Simpelweg omdat het aanbod zo groot is dat het lastig kiezen is. Wie welk bordspel leuk vindt is persoonsafhankelijk. Hou je meer van een bordspel waarbij je veel na moet denken of kies je liever voor een partyspel? Zoek je een leuk bordspel voor 2 personen of juist voor een groter aantal spelers? Bekijk de leukste bordspellen.

Beste bordspellen

De beste bordspellen ziijn niet altijd per definitie de bordspellen met de hoogste publiekelijke score. Ben je op zoek naar de beste bordspellen voor een avondje gezellig spellen met vrienden of een relaxed spelletje met familie? Of ben je een fanatieke bordspelspeler die kiest voor een beetje uitdaging en liever een tactisch bordspel speelt?

Bordspellen kopen

Op onze website vind je een overzicht van alle bordspellen. Deze spellen zijn te koop bij bol.com, de grootste aanbieder van bordspellen.

Bordspellen volwassenen

Zowel kinderen, jongeren als volwassenen spelen bordspellen. Per bordspel wordt er aangegeven voor welke leeftijdscategorie het spel geschikt is. Bekijk het overzicht van bordspellen voor kinderen of bordspellen voor volwassenen

Populaire bordspellen voor 2 personen of meer

Niet alle bordspellen zijn altijd geschikt voor elk aantal personen. Sommige bordspellen kun je met 2 personen spelen en sommige populaire bordspellen zijn juist leuker met een groter aantal spelers.