Claim 2 Kaartspel - Pocket

12 - 100 jaar | 2 tot 2 spelers | 30 minuten | Standaard editie | nederlands
EAN: 8718026303679
Claim 2 Kaartspel - Pocket Hoe werkt Claim 2 Kaartspel - Pocket?
 Getoonde prijzen zijn excl. verzendkosten. Elke aanbieder heeft zijn eigen verzendkosten. Per aanbieder kun je de verzendkosten bekijken door op het icoontje te klikken of open alle links in één keer door op deze link te klikken (opent 6 tabbladen).

Anderen bekeken ook

White Goblin Games Claim 2 Pocket

Claim Pocket zit in een handig klein blikje die met gemak in je broekzak past.

In Claim 2 Pocket is de nieuwe koning dood. Hij zat maar één jaar op de troon! Geen lang leven voor een koning. Vijf nieuwe facties strijden nu om de vrijgekomen troon. Geef je de voorkeur aan de Gnomen, er vanuit gaande dat je ze kan beschermen tegen de stampende Reuzen? Gebruik je de wijsheid van de Zieners? Kan je de verlegen Trollen verleiden om zich bij je te voegen? Of vertrouw je op de kracht van de Draken? Kies je volgelingen zorgvuldig en claim de troon!

Claim is een slagenspel voor twee spelers. Het spel bevat vijf facties (gnomes, reuzen, trollen, zieners en draken) met elk een eigen speciale kracht. Werk jezelf in twee etappes naar de overwinning. In fase 1 moet je slagen winnen om zo je deck voor fase 2 te maken. In fase 2 wordt om de punten gestreden. Je kunt Claim Pocket 2 combineren met Claim (pocket). Op die manier kun je het spel met 3-4 spelers spelen.

Specificaties:
Taal: Nederlands, Engels
Kleur: multicolor
Geslacht: junior, unisex
Materiaal: karton
Aantal spelers: 2 spelers
Speeltijd: 25 minuten
Leeftijd: vanaf 10 jaar

Inhoud:
52 Speelkaarten
2 Overzichtskaarten
Spelregels