De Verraders - het kaartspel

8 - 88 jaar | 4 tot 6 spelers | 60 minuten | Standaard editie | nederlands
EAN: 8720299761001
De Verraders - het kaartspel Hoe werkt De Verraders - het kaartspel?
 Getoonde prijzen zijn excl. verzendkosten. Elke aanbieder heeft zijn eigen verzendkosten. Per aanbieder kun je de verzendkosten bekijken door op het icoontje te klikken of open alle links in één keer door op deze link te klikken (opent 1 tabbladen).

Beleef zelf hoe het is om een Verrader te zijn met het De Verraders-kaartspel

Probeer als groep zoveel mogelijk zilver te winnen. Steel het zilver van je tegenstanders en ga ‘s nachts op pad om elkaar te vermoorden. Alleen zo kom je erachter wie van je vrienden of familie je kunt vertrouwen. En wie van jullie zijn de echte verraders?

In dit familiespel vul je met elkaar een zilverschat die steeds groter wordt. Het gevaar ligt echter continue op de loer, want onder jullie bevinden zich verraders! Iedere nacht is de kans groot dat een van hen opstaat om een moord te plegen. Misschien ben jij deze nacht wel aan de beurt?! Zorg dus dat je een schild hebt om jezelf te beschermen, chanteer je medespelers of misleid hen en doe je voor als een onschuldige getrouwe. Zorg dat je alle nachten overleeft om in een ultiem dilemma je laatste tegenstander te verraden. Alleen zo kan je al het zilver voor jezelf houden.

Het kaartspel is te spelen met 4 tot 6 spelers, duurt 40 tot 60 minuten en is te spelen door iedereen van 8 tot 88 jaar oud.