Exit: Adventskalender: De jacht op het gouden boek

90 minuut | Luxe Uitgave | Engels
EAN: 8720289475222
Exit: Adventskalender: De jacht op het gouden boek Hoe werkt Exit: Adventskalender: De jacht op het gouden boek?
 Getoonde prijzen zijn excl. verzendkosten. Elke aanbieder heeft zijn eigen verzendkosten. Per aanbieder kun je de verzendkosten bekijken door op het icoontje te klikken of open alle links in één keer door op deze link te klikken (opent 4 tabbladen).

Anderen bekeken ook

Productomschrijving Exit: Adventskalender: De jacht op het gouden boekO nee! Er is iets vreselijks gebeurd: het gouden boek van de kerstman is verdwenen!

Daarin stond een complete lijst van alle kerstwensen. Het spoor van de dief leidt je naar een afgelegen bergdorp. Je merkt al snel dat er iets vreemds aan de hand is... maar wat? En waar is het gouden boek gebleven? Je moet het vinden, maar laat me je vertellen: achter de deuren van dit dorp wachten veel verrassingen op je!
EXIT: Adventskalender: De jacht op het gouden boek is een spel uit de EXIT-serie en een 24-delig avonturenverhaal in één. Om het gouden boek te vinden, moet je elke dag een klein kalenderdeurtje openen. Achter elke deur vind je een nieuwe spannende puzzel, waarvan de oplossing je zal helpen om naar de volgende kamer te gaan. Alleen als je alle aanwijzingen opvolgt en alle 24 puzzels oplost, vind je de dief en het boek... en red je Kerstmis.

Exit: Adventskalender is maar één keer speelbaar, omdat het speelmateriaal moet worden beschreven, gevouwen of afgescheurd. Maar we garanderen een zeer intens puzzel- en speelavontuur!

Exit: Adventskalender: De jacht op het gouden boek zal bij jouw passen als je ook enthousiast wordt van UNLOCK! 8 - MYTHISCHE AVONTUREN.
Speleigenschappen Exit: Adventskalender: De jacht op het gouden boekAantal spelers: 1-4
Best with: 1-4
Tijd: 45 minuten
Leeftijd: 10+
Taal: Nederlands
Complexiteit: Gemiddeld
Dicetower Judgement:
Legacy: Ja
Coöp: Ja
Over de uitgever 999 Games999 Games is Nederlands grootste uitgever van bordspellen met 35 medewerkers en een assortiment van bekende spellen zoals: "Catan" en "Machiavelli"

ProductinformatieEAN: 8720289475222
SKU: 999-EXI22