Exploding Kittens Bundel - Nederlandstalig Kaartspel

7 - 99 jaar | 2 tot 5 spelers | 15 minuten | Standaard editie | Pocketspel | nederlands
EAN: 8717371243159
Exploding Kittens Bundel - Nederlandstalig Kaartspel Hoe werkt Exploding Kittens Bundel - Nederlandstalig Kaartspel?
 Getoonde prijzen zijn excl. verzendkosten. Elke aanbieder heeft zijn eigen verzendkosten. Per aanbieder kun je de verzendkosten bekijken door op het icoontje te klikken of open alle links in één keer door op deze link te klikken (opent 2 tabbladen).

Anderen bekeken ook

Overleef de exploderende kittens door Exploding Kittens slim te spelen of met behulp van één van de kaarten uit de Streaking Kittens of Barking Kittens uitbreiding! Deze Exploding Kittens bundel bevat alles wat jij en je familie en vrienden nodig hebben voor een explosief avondje strategie en hilariteit.

Exploding Kittens

Exploding Kittens combineert Russissche roulette met exploderende kittens! Het perfecte spel voor mensen die van katten, explosies, laserstralen en soms ook van geiten houden.

Het spel is eigenlijk heel makkelijk te spelen en te begrijpen. Wanneer je aan de beurt bent, speel je één van de actiekaarten in je hand. Dit kunnen kaarten zijn zoals Ontmantel of Voorspel de Toekomst, welke je kan gebruiken om Exploding Kittens te ontlopen. De Ontmantel kaart zorgt ervoor dat jij je tegenstander vloert en met de Voorspel de Toekomst kaart kan je de aanval helemaal ontlopen.

Streaking Kittens

De tweede uitbreiding voor Exploding Kittens is Streaking Kittens. De uitbreiding bevat 15 nieuwe kaarten, waarvan de meest opvallende kaart de Streaking Kitten is. Wanneer je een Streaking Kitten in je bezit hebt, kan je een Exploding Kitten ontmanteln. Let wel op dat je je Exploding Kitten zo snel mogelijk weer kwijtraakt, want wanneer jij geen Streaking Kitten meer in je hand hebt, ontlploft de Exploding Kitten!

Barking Kittens

De derde uitbreiding voor Exploding Kittens is Barking Kittens, een set die Exploding Kittens met 20 kaarten uitbreidt. Met de Barking Kitten kaart wordt het spel nog uitdagender gemaakt. Met een Barking Kitten kun je namelijk zomaar een andere speler laten ontploffen! Daarnaast bevat deze uitbreiding ook de Kattenkroon.
toegevoegd. Wanneer je deze kaart speelt, zet je de Kattenkroon op en moet je al je kaarten daarin leggen. Iemand zal dan blind een kaart moeten grijpen als zij een kaart van jou willen stelen.

Inhoud

  • Exploding Kittens Originele Editie
  • Streaking Kittens Uitbreiding
  • Barkng Kittens Uitbreiding