Pop it Fidget Toy - Rond - Roze

 Getoonde prijzen zijn excl. verzendkosten. Elke aanbieder heeft zijn eigen verzendkosten. Per aanbieder kun je de verzendkosten bekijken door op het icoontje te klikken of open alle links in één keer door op deze link te klikken (opent 1 tabbladen).

Anderen bekeken ook

De Pop It Fidget Toy werkt stress verlagend, vergroot het de concentratievermogen en is zowel voor kinderen als volwassenen geschikt. Daarnaast is het eindeloos herbruikbaar en makkelijk schoon te maken.
Dus heb je vaak last van stress? Wil je je frustraties kwijt of verveel jij je? Dan is dit de ideale oplossing voor jou. Dit product neemt alle stress weg en brengt rust. Handig om mee te nemen naar het werk of mee naar school zodat je even de irritaties in de pauze van je af kan “poppen”.

Je kinderen weten er wel raad mee ze zullen er allerlei spelletjes mee verzinnen en uren mee zoet zijn. Het is namelijk dé trend van het moment en bekend van TikTok.

Het kan als sensorisch spel gebruikt worden bij kinderen en mensen met een beperking, ze trainen hun fijne motoriek en ondervinden hierdoor rust. Voor mensen met autisme, stress, ADHD en angst is het een sterk hulpmiddel om hun frustraties aan de kant te zetten. Door het indrukken van de bubbels wordt het lichaam rustig en ondervindt de persoon kalmte waardoor hij beter kan


Verkrijgbaar in de volgende kleuren:
Blauw
Groen
Geel
Oranje
Roze
Paar

Alle voordelen op een rij:
Stress verlagend
Educatief
Stimuleert de verbeelding
Voor alle leeftijden
Wasbaar

Kenmerken:
Rond design
Specificaties
Merk: Merkloos
Gewicht: 75 gram
Materiaal: Siliconen (Ecologisch)
Diameter: 12,5 cm
Dikte: 1.2cm

Inhoud:

1x Pop IT Fidget Toy