Ik Leer Letters

Ik Leer | 3 - 6 jaar | 1 tot 1 spelers | 15 minuten | Standaard editie | Leren lezen
EAN: 8710126195666
Ik Leer Letters Hoe werkt Ik Leer Letters?
 Getoonde prijzen zijn excl. verzendkosten. Elke aanbieder heeft zijn eigen verzendkosten. Per aanbieder kun je de verzendkosten bekijken door op het icoontje te klikken of open alle links in één keer door op deze link te klikken (opent 9 tabbladen).

Anderen bekeken ook

Jumbo Ik Leer Letters
Met Ik Leer Letters leert jouw kind spelenderwijs letters herkennen, letters bij afbeeldingen zoeken, het alfabet vormen en de woordenschat vergroten. Leg de letters van het alfabet op volgorde van A tot Z. Zie jij een woord dat begint met de letter A? Puzzel dan de juiste afbeelding eraan vast.

Inhoud:
  • 26 Letterpuzzels
  • 6 Spelletjes
  • 1 Puzzel

Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.