Ik Leer Vormen en Kleuren

Ik Leer | 2 - 5 jaar | 1 tot 1 spelers | 30 minuten | Standaard editie | Techniek
EAN: 8710126195697
Ik Leer Vormen en Kleuren Hoe werkt Ik Leer Vormen en Kleuren?
 Getoonde prijzen zijn excl. verzendkosten. Elke aanbieder heeft zijn eigen verzendkosten. Per aanbieder kun je de verzendkosten bekijken door op het icoontje te klikken of open alle links in één keer door op deze link te klikken (opent 9 tabbladen).

Anderen bekeken ook

Ik Leer Vormen en Kleuren leert met behulp van zes spelletjes alles over vormen en kleuren. Met de spelletjes leren kinderen spelenderwijs kleuren benoemen, vormen en silhouetten herkennen, de woordenschat vergroten en verbanden leggen. Kan jij een afbeeldingen met dezelfde vorm of kleur vinden? Maak zo de grote lottokaart compleet. De spelletjes lopen op inmoeilijkheidsgraad.

Inhoud:
4 Lotto kaarten
48 Fiches

Geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar.