Jaak en de Bonenstaak Deluxe

6 - 99 jaar | 1 tot 2 spelers | 15 minuten | Standaard editie | nederlands
EAN: 5414301523161
Jaak en de Bonenstaak Deluxe Hoe werkt Jaak en de Bonenstaak Deluxe?
 Getoonde prijzen zijn excl. verzendkosten. Elke aanbieder heeft zijn eigen verzendkosten. Per aanbieder kun je de verzendkosten bekijken door op het icoontje te klikken of open alle links in één keer door op deze link te klikken (opent 9 tabbladen).

Anderen bekeken ook

Laat de puzzelstukken vallen… en bereik de top!

Er was eens…

Ontdek de magie van dit sprookje met dit “bewegende” puzzelspel voor jonge kinderen. Kan jij Jaak helpen om de bonenstaak te beklimmen en het kasteel in de wolken te bereiken? Laat de puzzelstukken één voor één op de juiste plaats vallen zodat de tekening overeenkomt met de opdracht? Opgelet! De puzzelstukken kantelen terwijl ze naar beneden vallen.

Jaak en de Bonenstaak bevat 60 opdrachten en een prachtig prentenboek met het originele sprookje in een eigentijds jasje.

Kies een opdracht. Plaats de puzzelstukken in het grid door ze aan de bovenkant van de ladders te zetten en ze één voor één naar beneden te laten tuimelen.

Wanneer een puzzelstuk naar beneden valt, dan zal het een aantal keer kantelen. Daarom moet je op voorhand goed plannen, zodat de juiste tekening zichtbaar wordt, wanneer een puzzelstuk op zijn plaats valt.

Je hebt de juiste oplossing gevonden wanneer de afbeelding op de voorkant van je puzzelstukken hetzelfde is als in de opdracht.

Inhoud: 10 dubbelzijdige puzzelstukken, ladder frame, kasteel, boekje met 60 opdrachten en oplossingen, prentenboek

Door Jaak en de Bonenstaak te spelen worden de volgende Cognitieve Vaardigheden gestimuleerd: planning, probleemoplossend denken, ruimtelijk inzicht en visuele waarneming.

Leeftijd: 4 tot 7 jaar

SmartGames zijn spellen voor één speler maar dat betekent niet dat je de spellen alleen moet spelen. Samen spelen en samen nadenken zijn belangrijke aspecten die passen bij al onze SmartGames spellen.