Jakkiebak! Verstoppertje

4 - 11 jaar | 2 tot 5 spelers | 15 minuten | Standaard editie | nederlands
EAN: 8717249195672
Jakkiebak! Verstoppertje Hoe werkt Jakkiebak! Verstoppertje?
 Getoonde prijzen zijn excl. verzendkosten. Elke aanbieder heeft zijn eigen verzendkosten. Per aanbieder kun je de verzendkosten bekijken door op het icoontje te klikken of open alle links in één keer door op deze link te klikken (opent 1 tabbladen).

Anderen bekeken ook

Alle dieren uit het bekende geheugenspel Jakkiebak! Kippenkak! hebben zich verstopt. Wie ziet ze het snelst? Spannend zoek- en reactiespel, al voor heel jonge kinderen.

Alle dieren uit het bekende geheugenspel Jakkiebak! Kippenkak! hebben zich verstopt. Wie als snelste ziet waar, moet zijn hand op de bijbehorende kaart leggen. Wie wint de meeste kaarten? Voor je op tafel ligt een mesthoop met daarnaast een aantal kaarten met verstopte dieren erop. Sommige dieren liggen naast de schuur. Elke ronde wordt een zoekkaart omgedraaid. Ook daar staat een dier op. Nu probeer je zo snel mogelijk dit dier te vinden en op de kaart te slaan met dezelfde kleur als de mesthoop of de schuur waar de kaart ligt. Doe jij dit als eerste, dan krijg je de kaart. Soms wordt er een drol omgedraaid. In dat geval moet je zo snel mogelijk het dier zoeken dat ook in de vorige ronde werd gezocht. Maar pas op, die kan nu heel ergens anders liggen!

De speler die aan het einde van het spel de meeste kaarten naast zijn mesthoop heeft, wint. Verstoppertje is zeer geschikt om samen met oudere familieleden te spelen. Door het kleine formaat kun je het overal mee naartoe nemen.

Vanaf ca. 4 jaar
Aantal spelers 2 - 5
Speelduur ca. 20 minuten