Jumanji Het Spel - Avonturenbordspel

8 - 99 jaar | 2 tot 4 spelers | 30 minuten | Standaard editie | nederlands
EAN: 0778988416433
Jumanji Het Spel - Avonturenbordspel Hoe werkt Jumanji Het Spel - Avonturenbordspel?
 Getoonde prijzen zijn excl. verzendkosten. Elke aanbieder heeft zijn eigen verzendkosten. Per aanbieder kun je de verzendkosten bekijken door op het icoontje te klikken of open alle links in één keer door op deze link te klikken (opent 8 tabbladen).

Anderen bekeken ook

Breng het avontuur tot leven met Jumanji Het Spel, het legendarische bordspel. Jij en je groep dappere avonturiers bevinden zich plotseling diep in een mysterieuze jungle vol geheimen en verrassingen. Het gevaar ligt langs je pad en dreigt je 3 kostbare levensfiches weg te pakken. Je doel is om Jumanji (het centrum) te bereiken en de naam ervan te roepen, maar pas op: als een van je groepen geen levensfiches meer heeft, verliest iedereen!

Gooi bij elke beurt met de dobbelstenen en verplaats je langs het pad en gebruik de Groene Koepel om een raadsel te onthullen. Los het raadsel goed op en verplaats een extra vakje. Beëindig je beurt door een uitdagingskaart te trekken om te zien welke moeilijkheden Jumanji voor je in petto heeft. Misschien moet je een verhaal van een van je avonturen naspelen of racen om een uitdaging op te lossen. Wees voorzichtig, anders verlies je misschien een levensfiche! Bereik het centrum met minstens één levensfiche en roep " Jumanji!" – je hebt zojuist gewonnen voor de hele groep. Voor 2 tot 4 spelers vanaf 8 jaar. Jumanji Het Spel neemt jou en je mede-avonturiers mee op een zoektocht door de jungle, waarbij je raadsels oplost en uitdagingen voltooit terwijl je probeert je levensfiches niet te verliezen. Open de doos om de mysteries van Jumanji te onthullen.

Een spannend spel om je spelcollectie mee uit te breiden. Elke speler racet om als eerste het midden van de jungle te bereiken, "Jumanji!" te roepen en zo te winnen. Maar als 1 speler al zijn levensfiches verliest, verliezen alle spelers. Neem de volgende keer dat je met familie of vrienden samenkomt Jumanji Het Spelmee. De perfecte activiteit voor gezellige spelavonden, verjaardagen, etentjes, vakanties of wanneer je gewoon plezier wilt hebben.