De Legenden van Andor - Het Sterrenschild

10 - 99 jaar | 2 tot 4 spelers | 75 minuten | Uitbreiding | nederlands
EAN: 8717249199762
De Legenden van Andor - Het Sterrenschild Hoe werkt De Legenden van Andor - Het Sterrenschild?
 Getoonde prijzen zijn excl. verzendkosten. Elke aanbieder heeft zijn eigen verzendkosten. Per aanbieder kun je de verzendkosten bekijken door op het icoontje te klikken of open alle links in één keer door op deze link te klikken (opent 9 tabbladen).

Anderen bekeken ook

999 Games De Legenden van Andor: Het Sterrenschild. Speeltijd: 75 min, Aanbevolen leeftijd (min): 10 jaar, Ondersteunde talen: Nederlands

Uitbreiding op het veelgeprezen coöperatieve fantasyspel

Ga de strijd tegen monsters en bedreigingen ook in deze uitbreiding aan. Verschillende combinaties van 36 legendekaarten zorgen ervoor dat er zo'n 600 verschillende legenden op jullie wachten. In alle legenden gaan jullie op zoek naar het machtige sterrenschild, maar dat doet jullie grootste tegenstander, de zwarte magiër ook. Vinden jullie het sterrenschild eerst, dan mogen jullie diens magische krachten gebruiken. Maar vindt de zwarte magiër hem als eerste, dan worden de krachten van het schild tegen jullie gebruikt! Verder nemen jullie het op tegen 1 van 6 grote bedreigingen, zoals een belegeringstoren, De Donkere Tempel of het verschrikkelijke watermonster.

Het Sterrenschild zorgt voor nog meer spanning en uitdaging in Andor. Beleef het zelf!