Magnetisch Schaakbord met Schaakstukken - Schaakspel - Schaakset - Chess Set - Schaken - Schaak - Hout - Opklapbaar

 Getoonde prijzen zijn excl. verzendkosten. Elke aanbieder heeft zijn eigen verzendkosten. Per aanbieder kun je de verzendkosten bekijken door op het icoontje te klikken of open alle links in één keer door op deze link te klikken (opent 1 tabbladen).

Anderen bekeken ook

Het tijdloze design in combinatie met het handige inklapsysteem maakt het Magnetisch schaakbord met schaakstukken een must-have voor je vakantie en vrije tijd! De Schaakset maakt het mogelijk om overal waar je maar wilt je tactieken in te zetten om er met de winst vandoor te gaan! Wie daag jij uit?

Waarom het inklapbare schaakspel massaal ontdekt wordt in Nederland & België:
Handig magnetisme - Elk individueel schaakstuk heeft een magnetische aantrekkingskracht op de 64 vierkanten die het speelveld telt. Het unieke magnetisme zorgt ervoor dat je altijd stabiel kunt spelen in winderig weer, in de auto of buiten zonder dat ze elke keer weer omvallen of het lastig is om ze van het bord af te halen.

Ideaal cadeau – Deze schaakset is niet alleen de beste keuze voor professionals maar ook uitermate geschikt voor beginners. Uitstekend cadeau om jonge creatieveling bezig te houden met een klassiek educatief potje schaken. Biedt een uitstekend alternatief voor de elektronische gadgets waar de meeste kinderen tegenwoordig zo dol op zijn.

Perfect voor op reis - Het schaakbord is opvouwbaar. Het perfecte en compacte formaat is klein genoeg om mee te nemen op reis, maar ook groot genoeg (34x34 wanneer hij is uitgeklapt) om het spel gemakkelijk en zonder problemen te kunnen spelen. Geschikt voor thuis, vakantie, school, reis, lange autorit, picknick en ga zo maar door, de mogelijkheden zijn eindeloos!

Sterke ontwikkeling – De hersenen zullen in omvang toenemen als je ze nieuwe informatie biedt, wat bij schaken telkens gebeurt. Bij kinderen is er ook veel onderzoek voor het brein gedaan naar de voordelen van schaken. Hieruit bleek dat kinderen die schaken, beter presteren op school als het gaat om vaardigheden als logisch denken, problemen oplossen, rekenvaardigheid, ruimtelijk inzicht en je concentreren.

Als je vandaag kiest voor het leuke en interactieve schaakspel die ook nog eens je ontwikkeling sterk bevordert, kun jij morgen al gegarandeerd speelplezier beleven!