content-type: text/html; charset=utf-8 vary: user-agent x-nitro-rev: 7c0bd14 Link: ; rel=preconnect x-frame-options:SAMEORIGIN x-xss-protection:1; mode=block x-cache-ctime: 1715179391 Point Salad | Alle-spellen.nl

Point Salad

12 - 100 jaar | 2 tot 6 spelers | 30 minuten | Standaard editie | nederlands
EAN: 8718026303792
Point Salad Hoe werkt Point Salad?
 Getoonde prijzen zijn excl. verzendkosten. Elke aanbieder heeft zijn eigen verzendkosten. Per aanbieder kun je de verzendkosten bekijken door op het icoontje te klikken of open alle links in één keer door op deze link te klikken (opent 11 tabbladen).

White Goblin Games Point Salad kaartspel

In Point Salad creëer je een volle salade met de groente- en puntenkaarten uit de markt. Weet jij de beste combinaties te maken en zo de meeste punten te verdienen? Point Salad is een leuk en snel kaartspel voor de hele familie. Met unieke puntenkaarten blijft elk spel verrassend en uitdagend. Bij Point Salad zul je kaarten moeten kiezen en uitspelen. Spelers proberen tijdens het spel hun salade aan te vullen uit de groentemarkt of puntenkaarten te verzamelen voor een volle salade. Door een juiste combinatie aan kaarten scoor je punten en stel je een mooie salade samen. De speler met de meeste punten heeft de beste salade en wint het spel.

Specificaties:
Artikel: WGG2007
Kleur: multicolor
Geslacht: junior, unisex
Materiaal: karton
Aantal spelers: 2 - 6 spelers
Speelduur: 15 minuten
Taal: Nederlands
Leeftijd: vanaf 8 jaar

Inhoud:
108 Dubbelzijdige Groente- en Puntenkaarten
Spelregels