RARA Wat ben ik? – Bordspel

6 - 99 jaar | 2 tot 6 spelers | 20 minuten | Standaard editie | nederlands
EAN: 0778988428801
RARA Wat ben ik? – Bordspel Hoe werkt RARA Wat ben ik? – Bordspel?
 Getoonde prijzen zijn excl. verzendkosten. Elke aanbieder heeft zijn eigen verzendkosten. Per aanbieder kun je de verzendkosten bekijken door op het icoontje te klikken of open alle links in één keer door op deze link te klikken (opent 6 tabbladen).

Anderen bekeken ook

RARA Wat ben ik? – het snelle raadspel voor het hele gezin – nieuwe editie met leuke hoofdbanden

De nieuwe editie met 6 leuke hoofdbanden, een nieuwe kaartenset en vereenvoudigde spelregels. Snel een spelletje spelen en veel plezier voor het hele gezin. De leuke, nieuwe RARA Wat ben ik?-hoofdbanden zijn verkrijgbaar in: piraat, kat, eenhoorn, koning, patiënt en slaapmuts. Goede vragen stellen…is het halve werk: Wie aan de beurt is, stelt snel de vragen totdat de zandloper leeg is. Ben ik een dier? Ben ik iets om te eten?