Saboteur 20 Jaar Jubileum Editie

30 minuut | Luxe Uitgave | Minimale aantal spelers: 2 | Nederlands
EAN: 8720289475437
Saboteur 20 Jaar Jubileum Editie Hoe werkt Saboteur 20 Jaar Jubileum Editie?
 Getoonde prijzen zijn excl. verzendkosten. Elke aanbieder heeft zijn eigen verzendkosten. Per aanbieder kun je de verzendkosten bekijken door op het icoontje te klikken of open alle links in één keer door op deze link te klikken (opent 5 tabbladen).

Anderen bekeken ook

SABOTEUR JUBILEUMEDITIE

Schatgravers en saboteurs zitten elkaar dwars in dit rollenkaartspel. De vraag is alleen wie aan welke kant staat!

Schatgravende dwergen hakken hun weg door een massieve berg. Er zijn goudzoekers, maar ook saboteurs. Maar wie is wie? Voor spelers met een stalen gezicht! Deze jubileumeditie bevat speciale kaarten, mini-uitbreidingen en varianten voor nog meer avontuur!

Wie speelt er Saboteur Jubileumeditie?

Saboteur is ideaal voor grote groepen, maar is met de uitbreiding ook al erg leuk vanaf 2 spelers. Je kunt elkaar lekker stangen bij dit spel, wat het zeer geschikt maakt om met vriendengroepen te spelen. Maar dit spel biedt speelplezier aan jong (vanaf 8) en oud, dus is ook erg goed met het gezin te spelen. Daarnaast duurt een potje Saboteur niet lang, dus is het een ideaal spel voor tussendoor.

Hoe speel je Saboteur Jubileumeditie?

Iedere speler krijgt een rollenkaart, die aangeeft of hij een saboteur of een schatgravende dwerg is. Hij houdt zijn rol voor iedereen geheim, maar mag natuurlijk ondertussen roepen wat hij wil. Verder krijgt iedere speler een aantal kaarten met gangen, gereedschap of sabotagemogelijkheden. De schatgravers hebben tot doel om de schat te vinden, terwijl de saboteurs dat proberen te voorkomen. Zo kunnen ze elkaars gereedschap saboteren of gangen de verkeerde kant uitleggen. Omdat niet met zekerheid kan worden vastgesteld wie bij welke partij hoort, kan het best voorkomen dat je zo een bondgenoot hindert. De winnende partij krijgt aan het einde van het spel een beloning. Wie na een aantal ronden de meeste beloningen heeft verzameld, wint het spel.

Varianten en uitbreidingen

Deze jubileumeditie bevat de eerste uitbreiding, die ervoor zorgt dat Saboteur al vanaf 2 spelers te spelen is. Verschillende mini-uitbreidingen en promokaarten vergroten de variatie en de bijgevoegde toernooispelregels maken het spel nog evenwichtiger en spannender.

Waarom kies je voor Saboteur Jubileumeditie van 999 Games?

999 Games weet wat leuke spellen zijn, geen saaie beurten tot je eindelijk uit de put komt, eeuwig durende strijd om continenten of eindeloos dobbelen om de laatste straat te kunnen kopen. Ons bedrijf heeft de beste spellen met voor elk wat wils. Van snelle kaartspellen zoals Beverbende, uitdagende dobbelspellen zoals Keer op Keer of Clever tot moderne klassiekers zoals Catan, 30 Seconds, Wingspan en Carcassonne. Bovendien kun je altijd bij ons terecht voor spelregelvragen of als je na aankoop een onderdeel mist. Je krijgt gegarandeerd een antwoord vol speelplezier.

Waarom wil je dit spelen?

• Spannend kaartspel voor grote groepen

• Met verschillende uitbreidingen

• Jubileumeditie met extra kaarten