content-type: text/html; charset=utf-8 vary: user-agent x-nitro-rev: 7c0bd14 Link: ; rel=preconnect x-frame-options:SAMEORIGIN x-xss-protection:1; mode=block x-cache-ctime: 1717246906 Sincer Schaakbord met Staunton Schaakstukken – 2 EXTRA Koninginnen – Inclusief E-book met Schaakregels - Houten Handgemaakte Schaakset/Schaakspel voor Volwassenen – GROOT FORMAAT van 38x38cm - Chess Board/Set | Alle-spellen.nl

Sincer Schaakbord met Staunton Schaakstukken – 2 EXTRA Koninginnen – Inclusief E-book met Schaakregels - Houten Handgemaakte Schaakset/Schaakspel voor Volwassenen – GROOT FORMAAT van 38x38cm - Chess Board/Set

 Getoonde prijzen zijn excl. verzendkosten. Elke aanbieder heeft zijn eigen verzendkosten. Per aanbieder kun je de verzendkosten bekijken door op het icoontje te klikken of open alle links in één keer door op deze link te klikken (opent 1 tabbladen).

Vind je schaken een geweldig spel en kun je het uren spelen? Of wil je dit geweldige spel graag leren spelen? Het schaakspel van Sincer is precies wat je zoekt! Je kunt schaken met iedereen die de spelregels kent van jong tot oud. Met het schaakspel kun jij laten zien of je je vader, opa, vriend of andere tegenstander te slim af bent en hem schaakmat zet!

De houten, handgemaakte schaakstukken zijn volgens het traditionele Staunton ontwerp gemaakt. Ieder schaakstuk beschikt over een vilten, zachte onderkant voor de bescherming van zowel het schaakbord als de schaakstukken zelf. Ben je bezig met een spannende “endgame” tegen jouw tegenstander en kun je je pion promoveren terwijl je nog je koningin op het bord hebt staan? Geen probleem! Bij het schaakspel van Sincer beschikt over 2 extra koninginnen om te zorgen dat je altijd een koningin over hebt om je pion te promoveren tot koningin. Erg praktisch, dan hoef je niet iets anders te gebruiken voor een koningin.

Of je favoriete opening de “Ruy Lopez” of de “Queen’s Gambit” is, op het grote schaakbord van Sincer kunnen jij en jouw tegenstanders overzichtelijk een schaakpartij spelen. De schaakstukken zijn eenvoudig op te bergen in het vilten interieur van de schaakset door het schaakbord dicht te klappen, er is dus geen extra kistje voor de schaakstukken nodig maar het is alles-in-1. Doordat het schaakbord inklapbaar is, kun je het eenvoudig meenemen om een familielid of vriend te laten zien hoe goed je kunt schaken! Het schaakspel is gemaakt van FSC-gecertificeerd hout, wat een kwalitatief en duurzaam schaakbord en -stukken garandeert. De schaakset van Sincer weegt in totaal 900 gram, met andere woorden: jaren lang schaakplezier!

Wie zet jij binnenkort schaakmat op het schaakbord van Sincer?

Eigenschappen:
Merk: Sincer
Materiaal schaakbord: MDF & grenen hout met walnoot fineer
Materiaal schaakstukken: MDF & grenen hout met vilten onderkant
Afmetingen schaakbord dicht: 38 x 19 x 5 cm
Afmetingen schaakbord open: 38 x 38 x 2,5 cm
Extra: 2 Koninginnen

Specificaties koning: 7,8 cm & 13 gram
Specificaties koningin: 7,1 cm & 10 gram
Specificaties toren: 4,1 cm & 4,5 gram
Specificaties loper: 5,7 cm & 6 gram
Specificaties paard: 4,6 cm & 6 gram
Specificaties pion: 3,4 cm & 3 gram

Schaakstukken ontwerp: Staunton
Gewicht schaakset: 900 gram
Inklapbaar: Ja
Opbergruimte voor de schaakstukken: Ja
Handleiding: Ja, in Nederlands, Engels & Frans
Geschikt voor: Alle leeftijden en beginners & gevorderden

Wij bieden een 100% tevredenheidsgarantie. Mocht je toch ontevreden zijn, kun je de schaakset binnen 30 dagen kosteloos retourneren.