Treelings

12 - 100 jaar | 2 tot 5 spelers | 15 minuten | Standaard editie | engels
EAN: 8718026304218
Treelings Hoe werkt Treelings?
 Getoonde prijzen zijn excl. verzendkosten. Elke aanbieder heeft zijn eigen verzendkosten. Per aanbieder kun je de verzendkosten bekijken door op het icoontje te klikken of open alle links in één keer door op deze link te klikken (opent 6 tabbladen).

Anderen bekeken ook

White Goblin Games Treelings kaartspel

In de wereld van Treelings wordt zoals elk jaar voorbereidt op het vuurvliegjesfestival. De schitterende, lichtgevende vliegjes vliegen al rond in de bossen. Echter mogen de vliegjes alleen van de hoogste plateaus in de stad opstijgen. Bemachtig jij het hoogste plateau in elk district?

Er zijn zes verschillende gildes in de stad. Alle gildes hebben het doel om het meeste aanzien te krijgen door het hoogste plateau te bemachtigen. Als de baas van je eigen district maak je elke ronde de keuze welk gilde je wilt ondersteunen in welk deel van de stad. Dit doe je natuurlijk wel met een doel, op de grote dag van het festival wil je een zo groot mogelijk publiek naar jouw deel van de stad trekken en zoveel mogelijk fel fonkelende vuurvliegjes vrijlaten.

Denk goed na over welk gilde je wilt ondersteunen bij het bouwen van plateaus in jouw district. Dit betekent dus dat je niet mag vergeten om je buren in de gaten te houden. Alleen de hoogste plateaus zullen gebruikt worden tijdens het jaarlijkse festival, de kans bestaat dus dat deze zich niet in jouw district bevindt. Zijn de plateaus aangrenzend aan die van jouw hoger? Dan verlies je dat plateau. Bemachtig het hoogste plateau en schijn als een ster tijdens het jaarlijks vuurvliegjesfestival van de Treelings!

Specificaties:
Artikel: WGG2054
Kleur: multicolor
Geslacht: junior, unisex
Materiaal: papier
Aantal spelers: 2 tot 5
Spelduur: 10 minuten
Taal: Nederlands
Leeftijd: vanaf 8 jaar

Inhoud:
1 Startspelerkaart
108 Gildekaarten
5 Overzichtskaarten
5 Ansichtkaarten
1 Vuurvliegjes-festivalkaarten
Spelregels