Triominos Travel - Reiseditie

30 minuut | Reisspel | Nederlands
EAN: 8711808006225
Triominos Travel - Reiseditie Hoe werkt Triominos Travel - Reiseditie?
 Getoonde prijzen zijn excl. verzendkosten. Elke aanbieder heeft zijn eigen verzendkosten. Per aanbieder kun je de verzendkosten bekijken door op het icoontje te klikken of open alle links in één keer door op deze link te klikken (opent 5 tabbladen).

Anderen bekeken ook

Kijk goed, speel slim en combineer cijfers op de juiste manier om te winnen.
Zoek je kansen, leg de stenen aan en win het spel! Nu in reiseditie, zodat je het spel onderweg, op vakantie en overal waar je maar wilt kan spelen!

Spelomschrijving Triominos Travel

Het spel begint door een willekeurige steen op tafel te leggen en de speler scoort ook de waarde van deze steen. Iedere speler probeert tijdens zijn beurt één van zijn Triominos stenen passend aan te leggen. De stenen mogen passend aangelegd worden aan alle kanten van alle stenen die reeds op tafel liggen.

Het spel eindigt wanneer een speler al zijn stenen van zijn plankje heeft gespeeld. Door het leggen van bepaalde figuren kan men extra punten verdienen. De winnaar is uiteindelijk degene met de meeste punten.

Inhoud Triominos Travel

  • 56 stenen
  • Instructies

Triominos Travel is geschikt voor twee tot vier spelers vanaf zes jaar.

Waarschuwing
Niet geschikt voor kinderen jonger dan 36 maanden. Bevat kleine onderdelen.

Andere versies

Er zijn ook andere versies van Triominos, waaronder de Colors, Excel en Travel versie. Deze versies bieden allemaal een andere twist op dit tactische en leuke spel. Colors is speciaal voor kids ontworpen, XXL voor de wat slechter zienden onder ons en Travel is heel handig voor als je op reis gaat en dit spel niet wil missen.