Unlock! 6 - Tijdloze Avonturen

10 - 99 jaar | 1 tot 6 spelers | 60 minuten | Standaard editie | nederlands
EAN: 3558380070627
Unlock! 6 - Tijdloze Avonturen Hoe werkt Unlock! 6 - Tijdloze Avonturen?
 Getoonde prijzen zijn excl. verzendkosten. Elke aanbieder heeft zijn eigen verzendkosten. Per aanbieder kun je de verzendkosten bekijken door op het icoontje te klikken of open alle links in één keer door op deze link te klikken (opent 6 tabbladen).

Anderen bekeken ook

Unlock is een coöperatief kaartspel geïnspireerd door escape rooms; ruimtes waaruit je moet ontsnappen binnen 60 minuten. Unlock! laat je deze ervaring nu thuis aan je eigen tafel beleven met 3 scenario's (60 kaarten per scenario) en een gratis app die je door de 3 scenario's leidt.

Doorzoek de ruimtes, combineer voorwerpen en los alle puzzels op voordat de tijd op is! Tijdloze Avonturen is alweer het zesde deel van Unlock! Geniet opnieuw van 3 uitdagende scenario’s:

  1. De NoSide show: Het Diosen Circus komt naar de stad, maar Professor Noside heeft een grote
    sabotage act voorbereid… Houd hem tegen: de show moet doorgaan!
  2. Arsene Lupin en de grote Witte Diamant: Neem deel aan een juwelenrace in het Parijs van begin 20e eeuw en ga de uitdaging van Arsène Lupin aan.
  3. Verdwaald in de tijd: De tijdmachine van Professor Alcibiades Tempus werkt nog niet perfect. Je moet de tijdlijn herstellen naar de normale situatie!