White Goblin Games Imperial Settlers: Tot Hier En Niet Verder

12 - 100 jaar | 1 tot 4 spelers | 60 minuten | Uitbreiding | nederlands
EAN: 8718026302924
White Goblin Games Imperial Settlers: Tot Hier En Niet Verder Hoe werkt White Goblin Games Imperial Settlers: Tot Hier En Niet Verder?
 Getoonde prijzen zijn excl. verzendkosten. Elke aanbieder heeft zijn eigen verzendkosten. Per aanbieder kun je de verzendkosten bekijken door op het icoontje te klikken of open alle links in één keer door op deze link te klikken (opent 3 tabbladen).

Anderen bekeken ook

White Goblin Games uitbreiding Imperial Settlers: Tot hier en niet verder

Zij zijn als eerste over de grens gegaan! Deze uitbreiding introduceert een nieuw spelelement in de wereld van Imperial Settlers: veroveren! Als je verovert, verleg je de grens tussen jullie rijken. Dat betekent dat je de meest linkse volk locatie van een tegenstander kunt overnemen en in jouw rijk kunt bouwen. Het is tijd voor landjepik! Bescherm je grenzen en maak je tegenstanders duidelijk: tot hier en niet verder! In dit kaartspel vol strategie waarin je een volk leidt om nieuwe gebieden te ontdekken, grondstoffen te verzamelen, locaties te bouwen en tegenstanders verslaan om overwinningspunten te verdienen.

Specificaties:
Kleur: multicolor
Geslacht: junisex
Materiaal: papier, karton
Aantal spelers: 1-4
Spelduur: 45 minuten
Taal: Nederlands
Leeftijd: vanaf 10 jaar

Inhoud:
Spelregels
3 Kaarten voor de solo variant van het spel
10 Romeinen kaarten
10 Egypte kaarten
10 Barbaren kaarten
10 Japan kaarten
12 Algemene kaarten