30 Seconds Junior

7 - 99 jaar | 3 tot 24 spelers | 30 minuten | Standaard editie | nederlands
EAN: 8717249197553
30 Seconds Junior Hoe werkt 30 Seconds Junior?
 Getoonde prijzen zijn excl. verzendkosten. Elke aanbieder heeft zijn eigen verzendkosten. Per aanbieder kun je de verzendkosten bekijken door op het icoontje te klikken of open alle links in één keer door op deze link te klikken (opent 17 tabbladen).

Veelgestelde vragen over 30 Seconds Junior

Onderstaand een overzicht van de meest gestelde vragen over 30 Seconds Junior


30 Seconds Junior welke leeftijd?

De junior editie van het spel 30 Seconds is speciaal voor kinderen uitgebracht. De begrippen op de kaartjes sluiten qua kennis niveau beter aan bij de jongere spelers. 30 Seconds Junior kan gespeeld worden door kinderen vanaf 7 jaar. Uiteraard kunnen volwassenen het spel ook gezellig meespelen!


Anderen bekeken ook

Het pijlsnelle partyspel 30 Seconds is er nu ook voor jonge spelers met deze junior editie!

Je speelt in teams. Één van jullie probeert binnen 30 seconden zoveel mogelijk van de 5 begrippen op een kaartje te omschrijven.

Speciale kindereditie van het spectaculair partyspel 30 Seconds voor teams. Fantastisch voor grote gezelschappen op feestjes en partijen. Je speelt in teams. Een van jullie probeert binnen 30 seconden zoveel mogelijk van de 5 begrippen op een kaartje te omschrijven. Hoe meer begrippen jullie raden, des te meer velden jullie op het speelbord vooruit mogen. Een dobbelsteenworp kan daar nog verandering in brengen. Welk team bereikt als eerste de finish? Deze editie bevat begrippen die aantrekkelijk en begrijpelijk zijn voor jeugdige spelers. Zo zijn kinderen nu ook waardige tegenstanders!