Scrabble Travel - Reiseditie

 Getoonde prijzen zijn excl. verzendkosten. Elke aanbieder heeft zijn eigen verzendkosten. Per aanbieder kun je de verzendkosten bekijken door op het icoontje te klikken of open alle links in één keer door op deze link te klikken (opent 1 tabbladen).

Scrabble is het klassieke bordspel dat elke keer anders loopt, maar altijd met veel plezier!

Het Scrabble-bordspel bestaat uit in elkaar grijpende woorden, kruiswoordraadsel-mode, op een Scrabble-spelbord en daagt spelers uit om woorden te spellen met lettertegels met verschillende scorewaarden. Het doel van het bordspel is om de hoogste score te behalen, en scores worden gegeven voor letterwaarden en versterkt door premium vierkanten op het raster.

Woorden kunnen zowel horizontaal als verticaal worden gelezen, en uw woord moet een lettertegel gebruiken die al in het spel is op het bord. Elke speler concurreert door hun tegels te gebruiken in combinaties en locaties die het beste profiteren van letterwaarden en premium vierkanten op het bord. Scrabble is meer dan alleen een bordspel, het verbetert je vocabulaire omdat je elke keer dat je speelt nieuwe woorden leert kennen!

Voor 2 tot 4 spelers. 8 jaar en ouder.