content-type: text/html; charset=utf-8 vary: user-agent x-nitro-rev: 7c0bd14 Link: ; rel=preconnect x-frame-options:SAMEORIGIN x-xss-protection:1; mode=block x-cache-ctime: 1718151908 Catan Uitbreiding - Kooplieden & Barbaren - 2007 | Alle-spellen.nl

Catan Uitbreiding - Kooplieden & Barbaren - 2007

 Getoonde prijzen zijn excl. verzendkosten. Elke aanbieder heeft zijn eigen verzendkosten. Per aanbieder kun je de verzendkosten bekijken door op het icoontje te klikken of open alle links in één keer door op deze link te klikken (opent 6 tabbladen).

De langverwachtte nieuwste uitbreiding van het meest gespeelde spel van Nederland! Kolonisten van Catan: Kooplieden en Barbaren. Eindelijk is de derde grote uitbreiding op het De Kolonisten van Catan gearriveerd. Kooplieden & Barbaren is een verzameling van verschillende manieren om De Kolonisten van Catan te spelen samen met een aantal nieuwe uitdagende scenario's. De handleiding beschrijft 4 varianten en 5 scenario's, die in meer of mindere mate met elkaar en met De Zeevaarders en Steden & Ridders gecombineerd kunnen worden. Zo vinden we een havenmeester, die spelers met nederzettingen op havenlocaties met punten beloont. Of een vriendelijke struikrover die à la Robin Hood alleen de rijken berooft. Voor de liefhebbers van wat minder geluk is er de variant "Gebeurtenissen op Catan", waarin de dobbelstenen door een uitgebalanceerd pakket kaarten worden vervangen. Op verzoek van spelers over de hele wereld is er ook een variant waarbij je het basisspel met twee spelers kunt spelen. Het grootste deel van de handleiding bestaat echter uit de beschrijving van vier compleet nieuwe scenario's, die op moeilijkheidsgraad zijn gesorteerd. Van het eenvoudige "Vissers van Catan", via "De Trektocht" naar het slotscenario "Kooplieden & Barbaren", dat qua niveau niet onderdoet voor het pittige "Steden & Ridders". Kooplieden en Barbaren biedt een verzameling nieuwe elementen om De Kolonisten van Catan met een geheel nieuwe spelervaring uit te breiden. Inhoud:

  •  
  • 120 speelkaarten
  • 138 speelstukken
  • 1 dobbelsteen
  • 3 stanstableaus
  • 1 spelregels