Catan - Reiseditie

10 - 99 jaar | 2 tot 4 spelers | 75 minuten | Pocketspel | nederlands
EAN: 8717249200017
Catan - Reiseditie Hoe werkt Catan - Reiseditie?
 Getoonde prijzen zijn excl. verzendkosten. Elke aanbieder heeft zijn eigen verzendkosten. Per aanbieder kun je de verzendkosten bekijken door op het icoontje te klikken of open alle links in één keer door op deze link te klikken (opent 10 tabbladen).

Anderen bekeken ook

999 Games Catan: Reiseditie. Genre: Strategie, Speeltijd (max): 75 min, Aanbevolen geslacht: Jongen/meisje. Breedte: 274 mm, Diepte: 124 mm, Hoogte: 54 mm

Deze compacte uitgave van het populaire handelsspel "Catan" bevat alle spelonderdelen die ook in het basisspel zitten, maar in kleiner formaat. Daardoor is het spel zeer geschikt om op vakantie mee te nemen. De spelregels zijn in principe gelijk aan die van het basisspel, maar de opbouw van het speelbord is iets veranderd, omdat het nu uit 6 delen bestaat in plaats van uiit losse tegels. Verder vind je een handig dobbelbakje en verschillende opberglades in de doos.

Je kunt de Catan Reiseditie zelfs met 2 personen spelen door de bijgesloten handelskaarten. De handleiding beschrijft de geldende spelregels.

Speel Catan nu echt overal met deze praktische reiseditie!