999 Games Breinbreker Quantik Karton/hout 17-delig (nl)

12 - 100 jaar | 2 tot 2 spelers | 20 minuten | Standaard editie | nederlands
EAN: 3421271318910
999 Games Breinbreker Quantik Karton/hout 17-delig (nl) Hoe werkt 999 Games Breinbreker Quantik Karton/hout 17-delig (nl)?
 Getoonde prijzen zijn excl. verzendkosten. Elke aanbieder heeft zijn eigen verzendkosten. Per aanbieder kun je de verzendkosten bekijken door op het icoontje te klikken of open alle links in één keer door op deze link te klikken (opent 6 tabbladen).

Anderen bekeken ook

999 Games Quantik breinbreker

Quantik is een abstract strategisch puzzelspel voor twee spelers, met zeer fraai vormgegeven houten onderdelen. Wie lukt het om al eerste vier verschillende vormen in een rij, kolom of vierkant te krijgen?

Over het spel:
In Quantik zetten 2 spelers om de beurt een houten puzzelstuk op het bord: een kubus, kegel, bol en een cilinder. Het doel is om als eerste de vier verschillende vormen in jouw kleur in één rij, kolom of vierkant te plaatsen. Hierbij is het niet toegestaan een speelstuk te plaatsen als je tegenstander die vorm al in dat gebied heeft geplaatst. Dat mag echter wel als het één van jouw eigen speelstukken is. Een potje Quantik lijkt op een vlotte Sudoku voor twee personen, boordevol strategie.

Specificaties:
Kleur: multicolor
Geslacht: unisex
Materiaal: karton, hout
Afmetingen verpakking: 27,5 x 27,5 x 6 cm (lxbxh)
Jaar van uitgifte: 2019
Taal: Nederlands
Leeftijd: Vanaf 8 jaar
Aantal spelers: 2 spelers
Auteur: Nouri Khalifa
Spelduur: +/- 20 min

Inhoud:
1 speelbord
16 houten speelstukken
De spelregels