999 games - valse hommels kaartspel

25 minuut | Standaard editie | Nederlands
EAN: 8720289471811
999 games - valse hommels kaartspel Hoe werkt 999 games - valse hommels kaartspel?
 Getoonde prijzen zijn excl. verzendkosten. Elke aanbieder heeft zijn eigen verzendkosten. Per aanbieder kun je de verzendkosten bekijken door op het icoontje te klikken of open alle links in één keer door op deze link te klikken (opent 4 tabbladen).

Anderen bekeken ook

Bzzzzz… Pas op voor de valse hommels! De meeste kaarten hebben een bloem in twee kleuren. Je mag alleen een kaart afleggen als een van de kleuren van de bloem overeenkomt met de bovenste kaart van de aflegstapel. Maar, je mag sjoemelen! Zolang de speler met de wormkaart het niet doorheeft, mag je een kaart stiekem verstoppen. Stop hem in je mouw, laat hem op de grond vallen, of verstop hem onder andere kaarten. Als je betrapt wordt, moet je alle kaarten op handen nemen en krijg jij de wormkaart.

Valse Hommels heeft veel afwisseling dankzij de rare actiekaarten. Zo mogen hommelkaarten niet op de aflegstapel worden gelegd, moet je bij een wespenkaart met zijn allen op de kaart slaan en mag je met bestuifbijkaarten je tegenspelers bekogelen met een stuifmeelkaart. Let ook op de sprinkhaankaarten. Deze liggen in het midden tussen twee spelers. Als jij een sprinkhaankaart weet te pakken zonder dat de andere speler ook maar iets doorheeft, moet je tegenspeler extra kaarten pakken.

Valse Hommels staat garant voor vrolijke chaos. Iedereen die met de voorloper Valse Motten plezier heeft gehad, kan met dit snelle kaartspel zijn lol op. Maar hou het wel gezellig! Straks is het hommeles…

Dit spel is geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar. Je kan het spel spelen met 3 tot 5 personen.