Black Out Dutch edition - Drankspel - Partyspel - Drankspel voor volwassenen - Drinking game

18 - 99 jaar | 2 tot 16 spelers | 40 minuten | Pocketspel | nederlands
EAN: 9509159114244
Black Out Dutch edition - Drankspel - Partyspel - Drankspel voor volwassenen - Drinking game Hoe werkt Black Out Dutch edition - Drankspel - Partyspel - Drankspel voor volwassenen - Drinking game?
 Getoonde prijzen zijn excl. verzendkosten. Elke aanbieder heeft zijn eigen verzendkosten. Per aanbieder kun je de verzendkosten bekijken door op het icoontje te klikken of open alle links in één keer door op deze link te klikken (opent 1 tabbladen).

Anderen bekeken ook

Haal de flessen drank tevoorschijn en zet je drankjes koud! Want het is weer weekend en dit moet gevierd worden!
Dit drankspel is ideaal om je weekend in te luiden met je vrienden!

Black Out (Dutch Edition) is een drank gerelateerd bordspel waarbij een dosis geluk in combinatie met kennis, inzicht en vaardigheden benodigd is.
Het drankspel is uitermate geschikt voor extra leedvermaak tijdens avonden met vrienden, vriendenweekenden, jongerenvakanties, skivakanties, familiebijenkomsten, borrelavonden en andere groepsactiviteiten.

Het doel van het spel is om niet als eerste speler de Black Out cirkel te bereiken, je bent dan de verliezer en drinkt de inhoud van de Black Out beker leeg.

Tijdens dit spel wordt om de beurt met de dobbelsteen gegooid. Afhankelijk van de vakjes die worden bereikt worden opdrachten gedaan, worden regels opgesteld, worden mobiele spellen gespeeld door de QR-codes op het speelbord te scannen en wordt de Black Out beker gevuld voor de uiteindelijke verliezer.
Door goed spel en laag te gooien zorg jij dat je tegenstanders meer drinken dan jij.
Aantal spelers: 6 spelers (bij 2 personen per team is dit 12 spelers, bij 3 personen per team is dit 18 spelers)

Bij aanschaf van het spel ontvangt u een professionele en gesealde pocketvariant met de volgende inhoud:
- 1 speelbord (40cm x 40 cm)
- 6 pionnen
- 1 dobbelsteen
- 1 spelregels

Het spel wordt geleverd in een compacte verpakking van 20cm x 20 cm waardoor deze makkelijk mee te nemen is.
Black Out or Back Out!

Dit drankspel is niet alleen leuk om met je beste vrienden/vriendinnen te spelen, ook is het een leuk cadeau voor alle feestdagen en verjaardagen! Verras je vriend, vriendin, broer, zus en collega's met dit uitdagende drankspel en zorg voor een hilarische momenten om nooit meer te vergeten.

Drankspel – Partyspel – Drankspel voor volwassenen – Drank spelletjes – Drinking game