content-type: text/html; charset=utf-8 vary: user-agent x-nitro-rev: 7c0bd14 Link: ; rel=preconnect x-frame-options:SAMEORIGIN x-xss-protection:1; mode=block x-cache-ctime: 1718189153 Bussen drankspel - Magische Bus | Alle-spellen.nl

Bussen drankspel - Magische Bus

18 - 374 jaar | 2 tot 129 spelers | 15 minuten | Standaard editie | nederlands
EAN: 8719326635705
Bussen drankspel - Magische Bus Hoe werkt Bussen drankspel - Magische Bus?
 Getoonde prijzen zijn excl. verzendkosten. Elke aanbieder heeft zijn eigen verzendkosten. Per aanbieder kun je de verzendkosten bekijken door op het icoontje te klikken of open alle links in één keer door op deze link te klikken (opent 1 tabbladen).

Het drankspel bussen omgetoverd tot de Magische Bus. Leuk om te spelen voordat je gaat stappen!

Plus en minpunten
+ Magisch speelveld
+ Door de vakken op het speelveld weet je nog steeds waar de kaarten horen, ook na meerdere busritten
+ Het speelveld is vloeistof afstotend
– Plek voor 4, maar kan uiteraard nog steeds met meer gespeeld worden (maximaal 10)

Tijdens het spelen van de Magische Bus probeer je aan de bus te ontkomen of als je dorst hebt probeer je er juist in te komen. Het spel bestaat uit 3 rondes, de eerste 2 zijn de voorrondes en nummer 3 is de bus zelf. Het spel duurt doorgaans 15-20 minuten, natuurlijk afhankelijk van de hoeveelste keer je het speelt en het aantal spelers. Je kunt het spel in je eentje spelen, maar is leuker om met 3-4 mensen te spelen met een maximum van 10 spelers.

Het spel is ontworpen voor maximaal 4 spelers, maar kan uiteraard met meer gespeeld worden. De regels zijn verder hetzelfde, er is alleen geen plek op speelveld om de kaarten neer te leggen. Het speelveld is makkelijk schoon te houden door hem met een nat doekje af te doen en het is ook vloeistof afstotend, geen probleem dus als je wat morst.

Het spel wordt bezorgt in een brievenbusdoos, welke je kunt bewaren om je spel in op te bergen. Je hoeft dus niet thuis te blijven voor de bezorging!

Standaard meegeleverd:
– Speelveld
– Kaartspel in een kunststof doosje
– Spelregels