Cube Duel

10 - 99 jaar | 1 tot 2 spelers | 30 minuten | Standaard editie
EAN: 5414301523376
Cube Duel Hoe werkt Cube Duel?
 Getoonde prijzen zijn excl. verzendkosten. Elke aanbieder heeft zijn eigen verzendkosten. Per aanbieder kun je de verzendkosten bekijken door op het icoontje te klikken of open alle links in één keer door op deze link te klikken (opent 9 tabbladen).

Anderen bekeken ook

Rood versus geel! Bereik de top! Plaats de rode of gele stukken strategisch zodat de kubus meer van uw kleur bovenop heeft! In de modus van 1 speler kun je 3D-bouwvaardigheden ontwikkelen met 80 uitdagingen

Genomineerd voor Speelgoed van het Jaar 2020, categorie 10 & 11 jaar

De mening van de jury:
Wat leuk: een Smartgame voor meer dan een speler! Wie is de beste bouwer? Beslis het in een snel duel. Je kunt het spel ook alleen spelen.

 

Toelichting ontwikkelingspsycholoog:
Twee spelers moeten samen met blokjes in verschillende vormen een kubus zo veel mogelijk vullen. Het spel lijkt op een driedimensionele versie van het tetris-computerspel. Elke speler heeft zijn eigen kleur. De speler die aan het eind de meeste blokjes van zijn kleur aan de buitenkant heeft, wint het spel. Het spel bevordert ruimtelijk denken en strategie en planning. De acties van de andere speler hebben invloed op jouw mogelijkheden, wat het spel heel interactief maakt en je dwingt tot flexibel denken.