ZTWK®️ - Fidget Toys pakket - 3 stuks

Pop it | 100 x 100 x 100cm (lxbxh)
EAN: 8720387610099
ZTWK®️ - Fidget Toys pakket - 3 stuks Hoe werkt ZTWK®️ - Fidget Toys pakket - 3 stuks?
 Getoonde prijzen zijn excl. verzendkosten. Elke aanbieder heeft zijn eigen verzendkosten. Per aanbieder kun je de verzendkosten bekijken door op het icoontje te klikken of open alle links in één keer door op deze link te klikken (opent 1 tabbladen).

Anderen bekeken ook

Dit pakket bestaat uit:
1x Pop it Glow in the dark Blauw
1x Pea Popper
1x Pop tube


Heb je ook vaak last van stress? Wil je je frustraties kwijt of verveel jij je ook zo door de pandemie die ons allemaal in bedwang houdt? Dan is er nu dé oplossing voor jou… De ZTWK© Fidget toys pop it neemt alle stress weg en brengt rust. Handig om de fidget toy mee te nemen naar het werk zodat je even de irritaties van je af kan “poppen”.

Het kan als sensorisch spel gebruikt worden bij kinderen en mensen met een beperking, ze trainen hun fijne motoriek en ondervinden hierdoor rust. Voor mensen met autisme, stress, ADHD en angst is het een sterk hulpmiddel om hun frustraties aan de kant te zetten. Door het indrukken van de bubbles wordt het lichaam rustig en ondervindt de persoon kalmte waardoor hij beter kan functioneren.

Kenmerken:

  • Voor alle leeftijden
  • Werkt stress verminderend
  • Educatief
  • Lichtgewicht (65 gram)
  • Siliconen (BPA vrij)
  • Ecologisch
  • Wasbaar
  • Glow in the dark
  • Rond design

Voel jij of je kind zich thuis verveeld en prikkelbaar door de epidemie? Is het je opgevallen dat je kind of jij zelf, zich plotseling angstig, rusteloos en een beetje OCS voelt? Dan heb je misschien deze ZTWK© Fidget toys pop it nodig. Het verlicht stress en angst door simpelweg met dit speelgoed te spelen. Druk de bubble naar beneden en Pop it! Druk gewoon de bubbles naar beneden en ze maken een licht ploffend geluid; draai het dan om en begin opnieuw!

Kwaliteit
De ZTWK© Fidget toys pop it is gemaakt van een hoogwaardig siliconenmateriaal, niet giftig, smaakloos, kan lange tijd worden hergebruikt en worden gereinigd. Heldere kleuren en aangename geluiden zullen iedereen zeker plezieren!

Voor alle leeftijden
Deze ZTWK© Fidget toys pop it is geweldig voor kinderen van 5 jaar tot volwassenen van 85 jaar. Geschikt voor iedereen!

Afmetingen
12,5 cm x 12,5 cm x 1,5 cm
 

Just “Pop it” and go with the flow!
 


Pop Bubble®️ - Push pop pop bubble – Pop it fidget toy – Fidget toys pop it tiktok – Fidget toys popper – Fidget pad – Anti stress speelgoed – Stressbal – Fidget speelgoed