XL Fidget Sticky balls | Globbles balls - 4 stuks

 Getoonde prijzen zijn excl. verzendkosten. Elke aanbieder heeft zijn eigen verzendkosten. Per aanbieder kun je de verzendkosten bekijken door op het icoontje te klikken of open alle links in één keer door op deze link te klikken (opent 1 tabbladen).

Anderen bekeken ook

Merk: Without Lemons
XL fidgets stress sticky ball 6cm

TIP
Leg de balletjes gedurende één minuut op een lichtje en het Glow in the Dark- effect zal zich het beste tonen!

Dé opkomende trend van 2020-2021: de Sticky Wall Balls van Without Lemons. Bekend van onder andere TikTok en andere sociale media. Leuk voor jong en oud.GEBRUIK/ONDERHOUD
Om de Glow in the Dark- effect te versterken hou je de globbles gedurende één minuut voor fel licht, of je legt ze even voor een tafelamp. Mochten de fidget toys balletjes van Without Lemons hun plakvermogen verliezen, dan komt dit doordat de balletjes te veel vuil hebben aangetrokken. DIT IS NIET ERG! Je kan de balletjes gemakkelijk onder de kraan met lauw water spoelen, en vervolgens goed afdrogen met een stukje keukenpapier. Laat ze nog even drogen en de sticky ball hebben hun oude plakvermogen weer terug.


LET OP! KINDEREN ONDER 6 JAAR GRAAG ONDER TOEZICHT LATEN SPELEN IVM VAL GEVAAR ETC. (denk aan klimmen op banken en stoelen om de ballen weer te pakken)

Let op : Niet tegen de muren gooien. (kan viezigheid achterlaten)