Fidget Cube - Groen/zwart

Fidget cube | 3 x 3 x 3cm (lxbxh)
EAN: 9502371373246
Fidget Cube - Groen/zwart Hoe werkt Fidget Cube - Groen/zwart?
 Getoonde prijzen zijn excl. verzendkosten. Elke aanbieder heeft zijn eigen verzendkosten. Per aanbieder kun je de verzendkosten bekijken door op het icoontje te klikken of open alle links in één keer door op deze link te klikken (opent 1 tabbladen).

Anderen bekeken ook

Speelkubus

Fidget Cube tegen Stress - Fidget Toys - Stressbal - Speelgoed Jongens - Speelgoed Meisjes - Grijs/zwart

Heb jij in de klas of op kantoor wel eens met een pen zitten klikken? Of raak jij snel je concentratie kwijt? Dan hebben wij een geweldig alternatief voor je. Deze stressbal voor hand van Tokomundo is met zijn 6 verschillende zijdes het ideale speelgoed wat helpt tegen stress en hoogsensitiviteit. Iedere zijde van deze kubus heeft zijn eigen voordelen voor het ultieme friemel gevoel. Dit Anti stress speelgoed is het ideale cadeau voor mensen met stress, ADHD en hooggevoeligheid.

 

Van Stress naar focus
De anti-stress kubus is speciaal ontwikkeld tegen stress en zorgt voor een langere focus. De Fidget Cube heeft zes verschillende zijden, die allemaal eigen functies hebben. Daarom zal deze Fidget Cube niet snel vervelen. Je kunt de Fidget Cube vergelijken met een stressbal alleen heeft de Fidget Cube dus meer opties.
 

Hoe werkt het?
De Fidget Cube heeft zes verschillende zijdes. Ieder zijde met zijn eigen functie.

▶ De Klik zijde: Bevat in totaal 5 knoppen die ervoor zorgen dat je niet steeds op een pen klikt. Twee van de vijf knoppen maken geen geluid zodat je niemand anders ermee stoort.
▶ De Adem zijde: Deze zijde is gebaseerd op het idee van een worry stone.
▶ De Rol zijde: Voor de mensen die steeds iets willen hebben om te friemelen.
▶ De Joystick: Speel met de joystick alsof je je lievelings game speelt.
▶ De Schakelaar: Satisfying, hoe lekker is het om met een schakelaar te spelen
▶ De Spinner: Om het te gebruiken als een Fidget Spinner

 

Voordelen Fidget Cube
✅ Verlaagt het stressniveau
✅ Verhoogt de concentratie
✅ Makkelijk mee te nemen
✅ Verveeld nooit door de vele mogelijkheden
✅ Ligt heerlijk in de hand

Therapeutisch
Voor mensen die last hebben van een van de volgende problemen: angst, stress, concentratieproblemen en ADHD kan de Fidget Cube een positieve werking hebben op hun problemen. Deze problemen hebben namelijk allemaal te maken met je gedachten en afleiding d.m.v. van de Fidget Cube kan ervoor zorgen dat deze problemen weg gaan.
 

Heb jij last van stress of concentratie problemen? Wacht dan niet langer en stop deze Fidget Cube in jouw winkelwagentje.