Simple Dimple Fidget Toys - Blauw/Rood

Pop it | 10 x 10 x 1cm (lxbxh)
EAN: 8719327417287
Simple Dimple Fidget Toys - Blauw/Rood Hoe werkt Simple Dimple Fidget Toys - Blauw/Rood?
 Getoonde prijzen zijn excl. verzendkosten. Elke aanbieder heeft zijn eigen verzendkosten. Per aanbieder kun je de verzendkosten bekijken door op het icoontje te klikken of open alle links in één keer door op deze link te klikken (opent 1 tabbladen).

Anderen bekeken ook

⭐ DE SIMPLE DIMPLE FIDGET TOY WORDT GRATIS VERZONDEN⭐
✅ Samen spelen
✅ Anti stress
✅ Nieuw Ontwerp
✅ Kalmeert en is rustgevend
✅ Gezien op TikTok
✅ Verbeterd concetratie
✅ Verminderd zenuwen
✅ FUN kado

Hoe vervelend is het dat je zenuwachtig bent voor een moment dat heel erg bijzonder is voor jou? Wat je ook probeert... je komt maar niet tot rust. Je stress level begint te stijgen... Je begint met je been te trillen... Je krijgt het warm en wordt rood... Je gaat zweten… Je gaat klikken op de pen die je vast hebt... Je weet niet meer wat je moet doen... Dan maar nagelbijten...

Zou hier dan geen oplossing voor zijn?

Tuurlijk wel!! Maak kennis met de Simple Dimple Fidget Toy

Voor iedereen
De Simple DImple Fidget toy is voor (bijna) iedere leeftijd te gebruiken (vanaf 4 jaar). Het is gemaakt van hoogwaardige kwaliteit siliconen, is robus, BPA vrij en makkelijk wasbaar. Eenvoudig mee te nemen in de tas of jaszak.

Kinderen
Wanneer een kind dit ziet is hij of zij direct verkocht! Gegarandeerd!! Met de Simple Dimple kunnen ze zich hier uren mee vermaken. De kinderen kunnen met de Simple Dimple de fijne motoriek verbeteren eveneens wordt de hand-oog coördinatie met de dag beter! Spelen en leren in 1.

Concentratie
Iedereen heeft het in zich om voor de volle 100% te concentreren op één taak en met laserfocus je taak te volbrengen. Voordat het zover is moet je eerst alles wat niet relevant is aan de kant zetten. Hoe doe je dit het makkelijkst? Door de Simple Dimple ongeveer twee minuten te gebruiken en aandachtelijk te kijken wat je aan het doen bent! Hierna ben je klaar om aan de slag te gaan en meters te maken! Werkt elke keer

Orgineel cadeau
Dit is een ideale cadeau om te geven, maar nog veel leuker om te krijgen!!! Vooral als je echt niet weet wat voor FUN cadeau je moet geven. Één ding weet je zeker, jou cadeau wil iedereen even vast houden, indrukken en is gegarandeerd de spraakmaker van de avond! Gegarandeerd veel squize plezier.

Maten & Gewicht
De Simple DImple is 8.5 centimeter lang, 4.7 centimeter breed en met de gekleurde pop 1,2 centimeter dik. Het gewicht van de Simple Dimple is maar 17 gram

100% Tevredenheidsgarantie
Wij geloven in de kwaliteit van onze producten en streven ernaar iedereen optimaal te kunnen helpen. Ben je niet tevreden met jouw aankoop? Wij kijken graag samen naar een oplossing waarbij jij 100% tevreden bent.

Voordelen
✅ Uniek cadeau
✅ Nieuw en Verbeterd ontwerp
✅ Anti stress
✅ Kalmeert en is rustgevend
✅ Verbeterd concetratie
✅ Verminderd zenuwen
✅ FUN kado

Ben jij klaar voor de unieke ervaring? Push, Pop & Play samen met ons mee. Bestel deze leuke Pop It Fidget Toy vandaag nog en je kunt morgen beginnen met poppen!