BØAF | Magnetische Balletjes | Neocube | Fidget Toy | Magneetballetjes | Magnetisch Speelgoed | 216 Balletjes

 Getoonde prijzen zijn excl. verzendkosten. Elke aanbieder heeft zijn eigen verzendkosten. Per aanbieder kun je de verzendkosten bekijken door op het icoontje te klikken of open alle links in één keer door op deze link te klikken (opent 1 tabbladen).

Anderen bekeken ook

Ben je op zoek naar een cadeau voor kinderen waarmee ze thuis uren zoet kunnen zijn, zónder iPad, TV of game-scherm voor hun neus? Dan is dit product een perfecte uitkomst! Met deze populaire magnetische balletjes maak je jong en oud blij. Daarnaast is wetenschappelijk bewezen dat deze magnetische balletjes ook goed zijn voor de ontwikkeling van kinderen en jongeren.

Met dit geweldige magnetische speelgoed kan je de plank niet misslaan. Het speelgoed is onwijs populair onder de jeugd, maar ook de ouderen kunnen zich er dagen mee vermaken. Het speelgoed is multifunctioneel, zo kan je het bijvoorbeeld gebruiken om te rekenen.

Waarom kopen steeds meer mensen deze magnetische balletjes

Eindeloos speelmogelijkheden

Er zijn vele verschillende mogelijkheden om met de magnetische balletjes van BØAF te spelen. Je kan het zien als een puzzel die met talloze mogelijkheden in elkaar gezet kan worden, precies hoe jij dat wil!

✓ Samen of alleen

De magnetische balletjes van BØAF zijn perfect om samen mee te spelen. Maak de mooiste bouwwerken met vrienden of spendeer uren om je eigen bouwwerk magistraal te maken.

✓ Perfect cadeau

Ieder kind kijkt uit naar het moment dat ze cadeautjes krijgen, het maakt eigenlijk niet uit bij welke gelegenheid. Kinderen zitten steeds vaker naar schermen te kijken en worden daarmee geamuseerd. Er is niks beters om een cadeau te geven dat naast amusement bijdraagt aan de ontwikkeling van het kind.

✓ Compact en makkelijk mee te nemen

De magnetische balletjes van BOAF zitten in een handige compacte tinnen opbergdoos. Hierdoor heb je onderweg ook speelplezier van de magnetische balletjes en kan je ze overal mee naartoe nemen.

Let op!

Het inslikken van de magnetische balletjes kan zorgen voor letsel. Wij raden dan ook af om het speelgoed te gebruiken onder de leeftijd van 6 jaar. Buiten bereik van baby’s en kleine kinderen bewaren.