Fidget Toys pakket - 9 stuks

Pakket | 100 x 100 x 100cm (lxbxh)
EAN: 8720387610471
Fidget Toys pakket - 9 stuks Hoe werkt Fidget Toys pakket - 9 stuks?
 Getoonde prijzen zijn excl. verzendkosten. Elke aanbieder heeft zijn eigen verzendkosten. Per aanbieder kun je de verzendkosten bekijken door op het icoontje te klikken of open alle links in één keer door op deze link te klikken (opent 1 tabbladen).

Anderen bekeken ook

 

De enige echte complete fidget toys pakket voor jou met de populairste fidget toys! 1x Simple dimple (willekeurige kleur)
1x Mesh and marble (willekeurige kleur)
1x Pop tube (willekeurige kleur)
1x Monkey Nooodle (willekeurige kleur)
1x Dino slingshot (willekeurige kleur)
1x Mochi (willekeurig)
1x Pop it regenboog rond
1x Pea popper
1x Unpop it! Kaartspel

 

Wij hebben alle populaire fidget toys in een pakket voor je verzameld tot eeen 9-delig uniek en compleet fidget toys pakket, zodat je alle plezieren hebt maar niet teveel geld uit hoef te geven!
Dit fidget toys pakket is niet alleen heel erg leuk, ook helpt het tegen stress en spanningen. Het sluit daarom perfect aan op deze onzekere tijden!

Het pakket fidget toys van ZTWK®️ zijn getest op alle keuringen die noodzakelijk zijn voor dit type speelgoed en zijn BPA vrij.

ZTWK®️ Fidget toys zijn geweldig voor kinderen van 5 jaar tot volwassenen van 85 jaar. Geschikt voor iedereen!
Aanbevolen door therapeuten, leraren, ouders, kantoormedewerkers om de handen rustig te houden, voor stressvermindering, focusverbetering enz.

Wat is het spel Unpop it! eigenlijk?
Heb jij, je vrienden en vriendinnen de welbekende Pop it, maar ben je het al zat? Het spel Unpop it! geeft een nieuwe draai aan de fidget toys. Speel het niet langer in je eentje maar samen met je vrienden/vriendinnen/familie!

Je weet niet wat je te wachten staat! Het spel bestaat uit 51 verschillende grappige, leuke, simpele en uitdagende opdrachten.

Want ja, wie is er niet mee opgegroeid! Spelletjes spelen aan grote tafel? Herken jij dat ook? Dat je het als kind het echt geweldig vond om leuke spellen als cadeau te krijgen? Soms gebeurde dat met een verjaardag, maar meestal met bijvoorbeeld Sinterklaas of Kerst. Dan werd het spel binnen, omdat het buiten ijskoud was, ook gelijk ‘kapot’ gespeeld tot Oud en Nieuw! Hoe leuk waren die gezellige tijden? Waarom brengen we dit leuke en sfeervolle gevoel niet meer terug? De maatschappij is al erg op zichzelf en met dit spel kom je juist spelende wijs weer samen tot elkaar.

Imiteer, teken, wring je in bochten, geef antwoord op originele vragen en overwin de grappigste uitdagingen met je pop it!

De regels zijn simpel:
Speel met de klok mee, de speler die aan de beurt is, pakt een kaart van de stapel af en leest deze hardop voor en volgt hierna de instructies op.
Het spel kan met 2-8 spelers gespeeld worden.

Het doel van dit spel? Zorg ervoor dat je niet alles gepopt hebt! De laatste speler die overblijft heeft gewonnen!


Kenmerken:

  • 52 kaarten (inclusief spelregels)
  • Nederlandstalig
  • Verpakt in een luxe doos

Bij dit spel is het benodigd om een pop it te hebben, die uiteraard in dit volledige fidget toys pakket zit!