Globbles – Sticky Balls Glow in the dark – 4 stuks

 Getoonde prijzen zijn excl. verzendkosten. Elke aanbieder heeft zijn eigen verzendkosten. Per aanbieder kun je de verzendkosten bekijken door op het icoontje te klikken of open alle links in één keer door op deze link te klikken (opent 1 tabbladen).

Anderen bekeken ook

 

 

 

LET OP! 1 Set = 4 Ballen

STICKY BALL
Dé opkomende trend van 2020-2021: de Sticky Wall Balls. Bekend van onder andere TikTok en andere sociale media. Gooi de balletjes (in het donker) omhoog tegen je plafond en ze zullen blijven hangen, waarna ze na een tijdje naar beneden zullen vallen. De groene balletjes bekend van TikTok hebben een gaaf Glow in the Dark- effect. Leg de balletjes gedurende één minuut op een lichtje en het Glow in the Dark- effect zal zich het beste tonen! Deze stress-verminderende balletjes zijn bovendien een perfect (schoen)cadeautje voor u of voor uw kind tijdens de feestdagen!

GEBRUIK/ONDERHOUD
Zoals al vermeld staat hierboven in de beschrijving is het Glow in the Dark- effect te versterken door de balletjes gedurende één minuut bloot te stellen aan fel licht, of door ze even op een lamp te leggen. Verplaats de balletjes vervolgens naar een donkere kamer en gooi ze omhoog tegen uw plafond of tegen uw muur en beleef eindeloos plezier!

Mochten de balletjes hun klevend vermogen verliezen, dan komt dit doordat het materiaal van de balletjes vuil heeft aangetrokken. Was de balletjes zachtjes onder de kraan met wat lauw kraanwater, en droog ze vervolgens goed af met een (keuken)papiertje en het kleverige effect is weer helemaal terug.