Flits

Reisspel, Standaard editie | Nederlands
EAN: 8720289476212
Flits Hoe werkt Flits?
 Getoonde prijzen zijn excl. verzendkosten. Elke aanbieder heeft zijn eigen verzendkosten. Per aanbieder kun je de verzendkosten bekijken door op het icoontje te klikken of open alle links in één keer door op deze link te klikken (opent 6 tabbladen).

Anderen bekeken ook

Flits is een flitsend kaartspel waarin je probeert om al je handkaarten weg te spelen en zo als laatste over te blijven.

In je beurt speel je steeds 1 kaart. Deze moet een hogere waarde hebben dan die van de voorgaande kaart of een ster in dezelfde kleur tonen. In dat laatste geval mag de waarde van de kaart ook lager zijn dan die van de voorgaande. Een ronde is voorbij als alle spelers op één na hebben gepast of als 1 of meer spelers hun laatste kaart hebben gespeeld. De speler die als laatste overblijft of zijn laatste kaart heeft gespeeld, krijgt een punt. Heb je als eerste 3 punten, dan heb je gewonnen!

Flits is qua spelregels supereenvoudig, maar om het te winnen, moet je van goede huize komen. Je moet inschatten wanneer je bepaalde waarden of sterren al dan niet moet spelen. Jokers hebben geen waarden, maar wel alle kleuren sterren. Daardoor kunnen die je uit benarde situaties helpen. Ben je fan van L.A.M.A., dan kun je Flits ook zeker waarderen!

Waarom wil je dit spelen?


• Flitsend kaartspel

• Overal te spelen

• Voor liefhebbers van eenvoudige kaartspelen zoals L.A.M.A.