Het Derde Helft Spel - kaartspel - drankspel - 150 speelkaarten

16 - 99 jaar | 2 tot 18 spelers | 120 minuten | Standaard editie | nederlands
EAN: 8720598400236
Het Derde Helft Spel - kaartspel - drankspel - 150 speelkaarten Hoe werkt Het Derde Helft Spel - kaartspel - drankspel - 150 speelkaarten?
 Getoonde prijzen zijn excl. verzendkosten. Elke aanbieder heeft zijn eigen verzendkosten. Per aanbieder kun je de verzendkosten bekijken door op het icoontje te klikken of open alle links in één keer door op deze link te klikken (opent 1 tabbladen).

Anderen bekeken ook

Het Derde Helft Spel is hét spel voor 100% feestgarantie tijdens een avond met jouw vrienden of sportteam! Leer je vrienden nóg beter kennen aan de hand van duivelse vragen, dilemma’s en opdrachten! Zelfs jullie social media-accounts zijn niet veilig bij dit spel! Met 6 categorieën en pittige opdrachten raken jullie niet snel uitgespeeld.

Spelomschrijving
Hoe werkt het?Heel simpel! Schud alle engel- duivel en jokerkaarten door elkaar, leg deze op 1 of 2 stapels en trek om de beurt een kaart. De speler die de kaart trekt leest de opdracht hardop voor. Wanneer de speler de opdracht heeft volbracht, mag diegene de kaart bij zich houden en ontvangt de speler het aantal punten dat genoteerd staat op de kaart. Durf je niet? Leg de kaart dan weg en voer een opdracht uit, bedacht door de groep (18+ kan slokken uitdelen).

Alle spelers tellen aan het eind hun totaal behaalde punten op. De speler met de meeste punten wint het spel! De speler met de minste punten is de verliezer en krijgt een extra pittige opdracht die uitgevoerd moet worden!

Naast de duivelse opdrachten bevat het spel de categorieën: Never have I Ever, Truth or Dare, dilemma's, wie zou het eerst, uitbeelden, verboden woord. Het spel kan met 2-18 spelers gespeeld worden. Spelen jullie op safe of komen alle geheimen boven water? Bestel het Derde Helft Spel voor een hilarische avond met jouw vrienden!

Inhoud

  • 95 engel kaarten
  • 50 duivel kaarten (extra pittig!)
  • 5 joker kaarten