Holle Bolle Big - Kinderspel

4 - 99 jaar | 2 tot 6 spelers | 15 minuten | Standaard editie | nederlands
EAN: 8711808303348
Holle Bolle Big - Kinderspel Hoe werkt Holle Bolle Big - Kinderspel?
 Getoonde prijzen zijn excl. verzendkosten. Elke aanbieder heeft zijn eigen verzendkosten. Per aanbieder kun je de verzendkosten bekijken door op het icoontje te klikken of open alle links in één keer door op deze link te klikken (opent 10 tabbladen).

Anderen bekeken ook

Houd jij ook zoveel van hamburgers? Holle Bolle Big kan er niet genoeg van krijgen. Maar pas op: Eén hamburger te veel en zijn buik wordt zo dik dat zijn jas openspringt. Het Holle Big spel zorgt voor spanning en sensatie, want je moet proberen om het jasje van Holle Bolle Big niet open te laten springen.

Holle Bolle Big spelregels:
  1. Plaats hem in het midden en doe zijn jasje goed dicht. Leg de hamburgers rondom de big. Nu is het de beurt aan de eerste speler om te gaan dobbelen.
  2. Je moet een hamburger pakken van de kleur die de dobbelsteen aangeeft. Onderop de hamburgers staan verschillende cijfers. Deze cijfers geven aan hoe vaak je op de muts moet drukken.
  3. Nu voer je de Holle Bolle de hamburger en druk zo vaak op zijn chefsmuts als het cijfer onderop de hamburger die hij net gegeten heeft.
  4. Vervolgens is de volgende speler aan de beurt dit ditzelfde herhaalt.
Dit gaat door totdat de laatste hamburger gegeten is en Holle Bolle Big uit zijn jas knapt! Diegene die dan heeft gedrukt is af! De winnaar van het spel is degene die als laatste over blijft.