Let's Talk

7 - 99 jaar | 2 tot 8 spelers | 180 minuten | Standaard editie | nederlands
EAN: 7442141998908
Let's Talk Hoe werkt Let's Talk?
 Getoonde prijzen zijn excl. verzendkosten. Elke aanbieder heeft zijn eigen verzendkosten. Per aanbieder kun je de verzendkosten bekijken door op het icoontje te klikken of open alle links in één keer door op deze link te klikken (opent 1 tabbladen).

De Let's talk Familie-editie is een vragenkaartspel dat families, vrienden, en collega’s op een speelse manier dichterbij elkaar brengt.De vragen zijn het startsein voor diepgaande gesprekken en leuke verhalen. De Familie-editie is ideaal om het hele jaar door te spelen, bijvoorbeeld na het eten aan tafel.

Zo komt met Let's Talk saamhorigheid, liefde en begrip op 1, in plaats van de overdaad aan hapjes, drankjes en versiering! Wie is er niet mee opgegroeid! Spelletjes spelen aan grote tafel? Herken jij dat ook? Dat je het als kind het echt geweldig vond om leuke familiespellen als cadeau te krijgen? Soms gebeurde dat met een verjaardag, maar meestal met bijvoorbeeld Sinterklaas of Kerst. Dan werd het spel binnen, omdat het buiten ijskoud was, ook gelijk ‘kapot’ gespeeld tot Oud en Nieuw! Hoe leuk waren die gezellige tijden? Waarom brengen we dit leuke en sfeervolle gevoel niet meer terug? De maatschappij is al erg op zichzelf en met dit spel kom je juist spelende wijs weer samen tot elkaar.

Imiteer, teken, wring je in bochten, geef antwoord op originele vragen en overwin de grappigste uitdagingen.

Ons unieke spel Let’s Talk schept een band tussen de verschillende generaties -: "Samen is mooier, dan alleen.", gaan interessante themawerelden, die zowel kinderen als volwassenen fascineren, open. Daarbij hechten wij voor elke leeftijd bijzonder veel belang aan veelzijdigheid.

Reeds de jongsten kunnen ten volle genieten van het bordspel, want de spelregels zijn dankzij hun grote eenvoud heel snel bekend.

Omdat bij een leuk en gezellig spel niemand iets tekort mag komen, maken klein en groot evenveel kans om te winnen. Let’s Talk is zo bedacht, dat ook jonge spelers met een beetje geluk, het van papa of mama kunnen winnen. Dit spel heeft4rondes, In welke ronde je ook zit, elke unieke kaart in welke ronde ook, zal je doen lachen en verbazen, maar tegelijk ook weer samenbrengen. Want ken jij je dochter, man of vriend wel echt zo goed als je denkt?! Wij geven een niet tevreden, geld terug garantie. Je hebt dus niets te verliezen, alleen maar gezelligheid. Probeer het nu ook uit en laat je verbazen wat je samen uit een spel kunt halen.