Mattel Games Vallende Aapjes - Familie bordspel

15 minuut | Standaard editie | Minimale aantal spelers: 2 | Nederlands
EAN: 5011363525630
Mattel Games Vallende Aapjes - Familie bordspel Hoe werkt Mattel Games Vallende Aapjes - Familie bordspel?
 Getoonde prijzen zijn excl. verzendkosten. Elke aanbieder heeft zijn eigen verzendkosten. Per aanbieder kun je de verzendkosten bekijken door op het icoontje te klikken of open alle links in één keer door op deze link te klikken (opent 4 tabbladen).

Anderen bekeken ook

  • Van het makkelijk te leren, superleuke behendigheidsspel Vallende Aapjes word je echt apendol!
  • Steek de stokjes door de boom en hang de aapjes in de boom.
  • Als je aan de beurt bent, gooi je de dobbelsteen en trek je heel voorzichtig een stokje in de gegooide kleur uit de boom.
  • Pas op dat je de aapjes niet uit de boom laat vallen als je aan de beurt bent, want dan moet je ze op jouw stapel leggen!​
  • De speler die de minste aapjes laat vallen, wint het spel! ​
Van dit makkelijk te leren, superleuke behendigheidsspel word je echt apendol! Het doel van het spel: zorg dat er geen aapjes uit de boom vallen als je aan de beurt bent. Steek de gekleurde stokjes door de boom en hang de aapjes in de boom. Als je aan de beurt bent, gooi je de dobbelsteen en trek je heel voorzichtig een stokje in de gegooide kleur uit de boom. De jongste speler mag beginnen. Als alle stokjes van een bepaalde kleur al uit de boom verwijderd zijn en jij gooit die kleur, heb je geluk: je mag die beurt overslaan! Maar pas op: één verkeerde beweging en de aapjes vallen uit de boom. En dan moet je ze op jouw stapel leggen! De speler die de minste aapjes laat vallen, wint het spel! Dit spel is heel geschikt voor jongere spelers omdat de spelers niet hoeven te lezen. Spel wordt geleverd met: 1 felgele transparante palmboom van plastic zodat je de aapjes ziet wiebelen als je ze aan hun krulstaartje aan de plastic stokjes vastmaakt. Spel bevat ook: 30 aapjes, 30 stokjes met verschillende kleuren en een speciale dobbelsteen. Voor 2 tot 4 spelers.