Medical Mysteries New York – Emergency Room

60 minuut | Standaard editie | Minimale aantal spelers: 1 | Nederlands
EAN: 8714649019966
Medical Mysteries New York – Emergency Room Hoe werkt Medical Mysteries New York – Emergency Room?
 Getoonde prijzen zijn excl. verzendkosten. Elke aanbieder heeft zijn eigen verzendkosten. Per aanbieder kun je de verzendkosten bekijken door op het icoontje te klikken of open alle links in één keer door op deze link te klikken (opent 5 tabbladen).

Anderen bekeken ook

Een coöperatief medisch mysteriespel

Werk samen als een team om mysterieuze medische gevallen te ontrafelen en jullie patiënten te helpen de nacht te overleven. De klok tikt, dus zorg dat je de juiste beslissingen maakt om de patiënt te redden. Elke doos bevat vier verschillende patiënten, waarbij je ongeveer 60 minuten per patiënt bezig bent om het mysterie op te lossen.

Samenwerken is de sleutel tot succes in dit spannende spel en het leuke is dat je geen medische kennis nodig hebt om dit spel te spelen! Elk spel bestaat uit drie fases die je hieronder kunt terugvinden:

Fase 1: Onderzoek

Onderzoek de mysterieuze medische symptomen van jouw patiënt en bekijk hun medische geschiedenis om verborgen aanwijzingen te ontdekken.

Fase 2: Diagnose

Werk samen om de aandoeningen te diagnosticeren. Volg de aanwijzingen, voer tests uit, raadpleeg specialisten en vertrouw op je instincten.

Fase 3: Behandel

Maak de juiste behandelkeuzes om je patiënten te helpen de nacht door te komen. Werk vervolgens aan het vaststellen van de onderliggende oorzaak.

Door Medical Mysteries te kopen steun jij het Sophia Kinderziekenhuis!