Monopoly Junior - 2-in-1 spel

60 minuut | Junior editie | Minimale aantal spelers: 2 | Nederlands
EAN: 5010996134844
Monopoly Junior - 2-in-1 spel Hoe werkt Monopoly Junior - 2-in-1 spel?
 Getoonde prijzen zijn excl. verzendkosten. Elke aanbieder heeft zijn eigen verzendkosten. Per aanbieder kun je de verzendkosten bekijken door op het icoontje te klikken of open alle links in één keer door op deze link te klikken (opent 6 tabbladen).

Anderen bekeken ook

Met 2 spellen in 1 is dit Monopoly Junior-spel het spel voor kleine handelaars dat met je kind meegroeit! Het dubbelzijdige spelbord biedt 2 spelniveaus, zodat het gezin kan bepalen welk niveau het meest geschikt is. Het niveau 1-spel, aanbevolen voor kinderen van 4-5 jaar, helpt kinderen oefenen met vergelijken en tellen: ze tellen vakjes, vergelijken plaatjes en kopen bezittingen. De speler met de meeste bezittingen wint! Klaar voor een hoger niveau? Draai het bord dan om voor het uitdagender niveau 2-spel, aanbevolen voor kinderen vanaf 6 jaar, dat gericht is op lezen en simpel rekenen. Spelers komen op kindvriendelijke vakjes terecht, kopen bezittingen, ontvangen huur en ontdekken hun fortuin! De speler met het meeste geld is de winnaar. Elk niveau heeft zijn eigen set Monopolygeld en -kaarten en zijn eigen spelregels. Beide spellen hebben 6 schattige pionnen: Pinguïn, Auto, Eendje, Dwarrel, Mollie en kleine T-Rex. Haal dit leuke peuterspel tevoorschijn tijdens speelafspraakjes of spelletjesavonden met het gezin en maak samen mooie herinneringen.

  • 2-in-1 Monopoly: het spel voor kleine handelaars dat met je kind meegroeit! Dit Monopoly Junior-spel biedt twee keer zoveel plezier met een dubbelzijdig spelbord, met 2 Monopoly-spellen en 2 spelniveaus
  • Speciaal voor de jongere kinderen: laat peuters kennismaken met het iconische Monopoly-bordspel. Het biedt een spelversie die gemakkelijker en sneller wordt gespeeld, kindvriendelijke locaties en 6 schattige pionnen
  • Groei met me mee: kies uit 2 spelniveaus: het niveau 1-spel voor kinderen van 4-5 jaar of draai het bord om voor het niveau 2-spel voor kinderen vanaf 6 jaar. Elk niveau heeft een eigen set Monopolygeld en -kaarten.